Nu se mai regăsește. Fosta vedetă a lui Gică Hagi abia mai apucă să joace câteva minute la o echipă modestă

Gabriel Peneș 18.01.2021, 19:31
Nu se mai regăsește. Fosta vedetă a lui Gică Hagi abia mai apucă să joace câteva minute la o echipă modestă

Cristi Ganea, care strălucea la Viitorul lui Gică Hagi, pare că nu se mai regăsește. Vândut către Athletic Bilbao el a  ajuns, după două împrumuturi, la Aris Salonic, în Grecia. Aici abia mai apucă să joace câteva minute. A fost și cazul partidei de duminică în care echipa lui a fost învinsă acasă cu 1-0 de Panathinaikos, trupa antrenată de Ladislau Boloni.

Nu se mai regăsește

Cristi Ganea nu se mai regăsește. Fundașul stânga ce făcea furori la Viitorul, în Liga 1, a ajuns o rezervă de lux. Ganea abia apucă să mai joace cîteva minute pe meci. A fost și cazul partidei din etapa a 17-a a campionatului Greciei. Aris Salonic, echipa lui Ganea, a fost învinsă pe teren propriu cu 1-0 de trupa antrenată de Ladislau Boloni. În ciuda dominării gazdelor, Panathinaikos a plecat cu toate cele trei puncte de pe stadionul Kleanthis Vikelidis din Salonic.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul nouă și a purtat semnătura lui Kampetsis, care a reluat în poartă o recentrare a lui Velez. La Aris, Cristi Ganea, fostul jucător al Viitorului, a intrat în minutul 81, în locul lui Ioannou. Grație acestei noi victorii, Panathinaikos și-a consolidat locul în play-off, ocupând poziția a cincea, cu 28 de puncte, după 17 runde. De partea cealaltă, Aris Salonic este pe patru, cu cinci puncte peste formația lui Boloni. Lider în Grecia este Olympiakos, cu 45 de puncte.

Fosta vedetă a lui Gică Hagi abia mai apucă să joace câteva minute la o echipă modestă

Boloni a preluat-o pe Panathinaikos într-un moment foarte greu al fostei campioane a Greciei. „Verzii” aveau doar două puncte în cinci etape și erau în subsolul clasamentului, iar de la venirea tehnicianului român parcă au renăscut. Cu 26 de puncte adunate în următoarele 12 runde, Panathinaikos are mari șanse de a prinde un loc de play-off la finalul sezonului regulat, iar apoi se poate lupta pentru pozițiile care asigură un loc de cupă europeană.

Cristi Ganea, pe de altă parte, își continuă traiectoria descendentă. Transferat de Athletic Bilbao, în vara lui 2018, pentru 1.800.000 de euro de la echipa lui Gica Hagi, Ganea a bifat doar o apariție pentru basci. A fost împrumutat după un an la Numancia, în Segunda Division. A urmat un alt împrumut, în iarna anului trecut, chiar la echipa unde se afirmase, FC Viitorul. În vara anului trecut, ajuns la finalul contractului cu Bilbao, Ganea a devenit jucătorul lui Aris Salonic. Ajuns deja la 28 de ani, cota de piață a fostei speranțe a fotbalului românesc a scăzut la 700.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe