Nu toată lumea e înnebunită după ”Noul Hagi”. Un mare stelist: ”Fizic e slab, nu are experiență, nu judecă fazele”

Simion Andrei 17.01.2021, 15:56
Nu toată lumea e înnebunită după ”Noul Hagi”. Un mare stelist: ”Fizic e slab, nu are experiență, nu judecă fazele”

Octavian Popescu este fotbalistul pe care Gigi Becali speră să obțină o sumă foarte mare. Deși are doar 18 ani, a reușit câteva prestații foarte bună în prima parte a sezonului pentru FCSB. A prins 10 partide în actualul sezon de Liga 1. Nu a reușit încă să marcheze pentru ilfoveni, dar a oferit trei pase decisive. Deși nu a marcat încă primul său gol la seniori, Octavian Popescu are foarte mulți susținători.

Octavian Popescu nu l-a convins încă pe Balint. Ce spune fostul mare jucător al Stelei despre noua vedetă de la FCSB

Mai mulți oameni din fotbal au făcut declarații elogioase la adresa lui. Și l-au comparat cu foști jucători emblematici din istoria României. S-a vorbit chiar de Ilie Dumitrescu sau Gheorghe Hagi. Comparații total deplasate în acest moment, în mod evident. Așa cum a remarcat și Gabi Balint, un fotbalist legendar al Stelei.

Octavian Popescu e încă la început, calități are, e talentat, de aici se pleacă. Fizic e mai slab decât Florinel Coman, trebuie să mai pună pe el, dar are timp. În joc nu judecă fazele înainte, nu are experiență. E greu să îl compar cu Ilie Dumitrescu din tinerețe. El a crescut la Scornicești și la Steaua a intrat direct titular. Ilie era peste el, judeca mai mult fazele, la Popescu e încă întâmplător, arăta mai multă maturitate Ilie”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro conform Transfermarkt.de. A fost juniorul celor de la CS Universitatea Craiova, dar oltenii au refuzat să îi ofere un contract mai mare. Astfel că a ajuns la FCSB liber de contract, în vara anului trecut. Gigi Becali a făcut câteva declarații aiuristice despre tânărul fotbalist.

Cel mai mare jucător din toate timpurile a fost Hagi. Iar jucători precum Hagi, Messi, Ronaldo sunt fenomene. Eu zic că al doilea geniu care va fi în România, după Gică Hagi, va fi Octavian Popescu ăsta. MM mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Atunci, înseamnă că se numește jucător-fenomen. Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun. Dacă am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura”, declara Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Playsport.ro și pe