Nu se putea mai bine! Vali Gheorghe și-a câștigat locul de titular la FCSB după primul meci

Moldoveanu Camelia 04.09.2021, 15:40
Nu se putea mai bine! Vali Gheorghe și-a câștigat locul de titular la FCSB după primul meci

FCSB s-a impus în fața celor de la Astra Giurgiu cu 2-1, într-un meci amical. Vali Gheorghe a avut o evoluție excelentă pe teren în primul său meci în tricoul „roș-albastru”. Fotbalistul și-a câștigat locul de titular în echipa lui Gigi Becali.

Vali Gheorghe intră pe lista titularilor. Debut încununat cu un gol

Vali Gheorghe este una din principalele ținte ale lui Edi Iordănescu. Cei doi au lucrat și la Astra, iar ăsta a fost unul din motivele pentru care fotbalistul a acceptat oferta celor de la FCSB. Asta chiar dacă era dorit și de rivala Rapid, dar și de Craiova lui Mititelu și Adrian Mutu.

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu a dezamăgit și a jucat excelent în primul său meci de la FCSB. Valentin Gheorghe a marcat în minutul 16, golul fiind cel care a deschis scorul pentru echipa sa. Astfel, el a reușit să-și asigure un loc printre titulari.

Claudiu Keșeru, aflat și el printre cei noi transferați la FCSB, și-a făcut debutul în aceeași partidă amicală cu echipa din Liga 2. Nici el nu a dezamăgit, iar în minutul 21 a oferit cel de-al doilea gol al partidei. Dragoș Gheorghe a marcat și el pentru Astra, în minutul 29, iar astfel s-a stabilit scorul final de 2-1.

Vali Gheorghe, noua „perlă” adusă de Edi Iordănescu visează la titlu

Așa cum a promis, Vali Gheorghe a înscris pentru FCSB. Acesta își dorește să câștige alături de „roș-albaștri” titlul. Cu toate că nu a debutat într-un derby, sigur s-a bucurat și pentru începutul său într-un meci cu Astra Giurgiu.

Eu vreau să joc, să fiu concentrat sută la sută, să dau totul pentru echipă. Dacă voi debuta într-un derby, va fi cu adevărat special. Voi da totul să câștigăm. Goluri, pase de gol, tot ce pot eu. Sper să ajungem să câștigăm titlul, acesta este obiectivul principal”, a declarat Valentin Gheorghe, pentru canalul clubului.

Adrian Șut și Andrei Miron, disponibili pentru FCSB – Dinamo

Șut și Miron au suportat accidentări grave în luna mai, în finalul play-off-ului. De atunci, cei doi fotbaliști români nu au mai fost deloc folosiți. Miron ar putea face cuplu în centrul defensivei cu Vinicius. La rândul lui, Șut ar putea să joace rolul de închizător.

Adrian Șut se numără printre favoriții lui Gigi Becali. Mijlocașul defensiv reprezintă pariul latifundiarului, unul care este nesusținut deloc de realitate.

Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintilii. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze.

El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul.”, spunea Becali la Pro X în urmă cu o lună.