„Nu și-au putut stăpâni lacrimile”. Cum a reușit Gigi Becali să-i facă să plângă pe părinții noii achiziții de la FCSB

Moldoveanu Camelia / 11.06.2021, 11:56
„Nu și-au putut stăpâni lacrimile”. Cum a reușit Gigi Becali să-i facă să plângă pe părinții noii achiziții de la FCSB

Gigi Becali își întărește echipa pentru noul sezon. Andrei Cordea este noul mijlocaș al FCSB și are planuri mari la noua sa echipă. Fotbalistul a dezvăluit ce reacție neașteptată au avut părinții lui atunci când au aflat de contractul cu vicecampioana României.

Andrei Cordea vrea să câștige campionatul

Andrei Cordea transfer FCSB
Andrei Cordea vrea să fie campion

Andrei Cordea a fost transferat de la Academia Clinceni pentru suma de 50.000 de euro. Mijlocașul de 21 de ani a mai jucat la FC Ardealul U19, Novara și FC Hermannstadt. Aceasta a vorbit despre planurile sale la FCSB chiar după ce a ieșit de la vizita medicală. Fotbalistul a mărturisit că-și dorește foarte mult să câștige campionatul alături de noua s-a echipă.

Mă bucur că am făcut acest pas și sper să ne îndeplinim obiectivul. Îmi doresc să joc. Sunt un jucător de echipă, un jucător care se înhamă la luptă și, v-am spus, îmi doresc foarte mult să câștig campionatul.

După meciul cu Universitatea Craiova (n.r. a venit oferta de la FCSB). Semnale erau, dar am fost foarte motivat după meciul cu Craiova, îmi doream foarte mult să prind cu Clinceniul locul 5 și mă bucur că am lăsat familia, care a fost acolo, pe locul 5. Eu îmi fac treaba pe teren și sunt convins că, dacă eu o să fiu serios și o să joc bine, n-o să vorbească (n.red. – Gigi Becali).”, a declarat Cordea.

Gigi Becali i-a făcut părinții să plângă

Primul transfer al lui Gigi Becali în această perioadă de mercato a fost Andrei Cordea. Fostul fotbalist de la Clinceni a ieșit foarte încrezător de la vizita medicală, ocazie cu care și-a cunoscut colegii. Acesta a dezvăluit că părinții lui au plâns atunci când au aflat vestea transferului. A fost mare bucurie în familia Cordea.

Concurență este la fiecare echipă, și la Clinceni cred că era concurență, asta este ceva normal. Eu sunt pregătit pentru orice și sper să-mi fac treaba cât mai bine. Mi-a spus sora mea că părinții mei au avut emoții și au plâns când au aflat (n.r. de transferul la FCSB), dar de fericire”, a declarat Andrei Cordea, după vizita medicală.

Noul “turn de control” al FCSB a ajuns la București

Fotbalistul a evoluat de-a lungul timpului la echipe precum RB Salzburg, FC Lustenau, Erzgebirge Aue, Kaiserslautern sau Hajduk Split. Internaționalul în vârstă de 29 de ani a prins meciuri inclusiv în Bundesliga.

Stipe Vucur s-a înțeles cu gruparea roș-albastră, la recomandarea agentului Florin Vulturar. Acum, că a ajuns la București, stoperul austriac care măsoară 1,95 metri va avea sarcina de a rezolva problemele din apărarea celor de la FCSB. Vucur a nu a venit singur în Capitală, ci alături de impresarul său, Daniel Halfar.