Vedeta naționalei de fotbal feminin a României îi dă replica lui Becali! Ce i-a transmis sexy-fotbalista

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 21:10
Vedeta naționalei de fotbal feminin a României îi dă replica lui Becali! Ce i-a transmis sexy-fotbalista

Teodora Meluţă este şi frumoasă, şi talentată. Este vedeta naţionalei României de fotbal feminin şi catalogată de mulţi drept cea mai atrăgătoare sportivă din România. Apreciată de foarte multă lume, Teodora nu este şi pe placul lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a avut o reacţie grotească la adresa tinerelor care practică fotbalul. Răspunsul la cuvintele discriminatorii ale lui Becali a venit chiar de la Teodora Meluţă.

Teodora Meluţă, 21 de ani, una dintre cele mai frumoase sportive din România. Răspuns elegant la declaraţia grobiană a lui Becali

Cred că au fost momente, mai ales când a început domnul Becali să zică cum noi nu avem ce căuta la fotbal. Mie mi se pare ceva ciudat, mai ales să te legi de fotbal. De ce nu te legi de box? Sau de handbal, handbalul mi se pare mult mai dur. Chiar nu înțeleg, nu vreau să fiu rea, probabil există chestia asta că vor ajunge fetele să fie la un nivel înalt, așa cum sunt băieții”, a spus Teodora Meluţă la Digi Sport.

Reacţia condamnabilă a lui Gigi Becali la adresa fetelor care practică fotbalul a venit în urmă cu trei ani. La vremea respectivă, FRF intenţiona să oblige cluburile din primul eşalon să îşi facă şi echipă feminină. Variantă pe care patronul FCSB a refuzat-o categoric. În stilul obişnuit, plin de jigniri şi prejudecăţi. Cei de la FRF s-au ţinut tare pe poziţie, iar de la anul se va impune crearea unei echipe de fotbal feminin. Probabil că Becali va găsi din nou un artificiu prin care să fenteze regulamentul.

Eu nu sunt ortodox. Eu am credința mea. Așa spun sfinții părinți. Ei spun de mine că sunt nebun, că n-am minte ca ei. Auzi, să facă femeia fotbal… Nu e părerea mea, așa spune Sfinta Scriptură. Asta spune Dumnezeu. Opinia mea despre femei o știți. Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu?

Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac, nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeia fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat”, declara Gigi Becali la vremea respectivă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe