Nume grele la Survivor 2023, de la PRO TV! Vica Blochina, celebra amantă, se alătură altor persoane surpriză

George Drafta 10.12.2022, 23:20
Nume grele la Survivor 2023, de la PRO TV! Vica Blochina, celebra amantă, se alătură altor persoane surpriză

Concurenţii ediţiei Survivor 2023 nu mai reprezintă o surpriză pentru fanii producţiei tv.

Fan clubul reality showului pe care mulţi români îl apreciază a dezvăluit care sunt vedetele care au acceptat invitaţia de a lua parte la o astfel de provocare. Unul dintre numele surpriză este prezenţa Vicăi Blochina. Lituanianca este fosta parteneră a lui Victor Piţurcă din urmă cu mai mulţi ani. Cei doi au şi un băieţele împreună, pe Edan. Pe care fostul selecţioner al naţionalei României l-a recunoscut în cele din urmă.

Alte vedete care vor concura la mega showul de anul viitor vor fi conform surselor din cadrul televiziunii care produce emisiunea Maria Constantin, Bianca Patrichi, Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan.

Aprecieri din partea lui Bănel

Despre Vica Blochina s-a spus că ar fi fost într-o relaţie cu fostul fotbalist al Stelei, Bănel Nicoliţă. Retras din activitate, acesta din urmă se separase de fosta soţie care i-a dăruit doi copii. Bănel a infirmat însă zvonurile, vorbind la superlativ de viitoarea concurentă de la Survivor.

Bănel Nicoliţă a aevoluat ultima oară pentru formaţia din oraşul natal, CS Făurei / Foto IMAGO
Bănel Nicoliţă a evoluat ultima oară pentru formaţia din oraşul natal, CS Făurei / Foto IMAGO

„Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Crede-mă, cunoști în viață foarte mulți oameni, dar la Splash acum când m-am văzut și cu Vica și cu Maria Constantin… A fost Irisha, NiCK N&D, sunt niște oameni deosebiți, italianul din nou, Nick.

Adică sunt niște oameni minunați și atunci îți creezi o relație de prietenie foarte frumoasă. Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a declarat fostul jucător pentru cancan.

Amintiri de nepreţuit

Vica Blochina s-a cunoscut cu Victor Piţurcă prin intermediul celebrelor seri din barul Melody, unul dintre cele mai cunoscute înainte de Revoluţie.

„La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo.

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a povestit vedeta în emisiunea „În Oglindă”.

Urmăriți Playsport.ro și pe