Numele surpriză apărut pe lista lui Valeriu Iftime, la FC Botoșani. Un fost antrenor al Craiovei l-ar putea înlocui pe Marius Croitoru

Bordei Radu / 09.06.2022, 08:45
Numele surpriză apărut pe lista lui Valeriu Iftime, la FC Botoșani. Un fost antrenor al Craiovei l-ar putea înlocui pe Marius Croitoru

Valeriu Iftime este în căutarea unui nou antrenor, la FC Botoșani. Clubul s-a despărțit de Marius Croitoru și moldovenii speră să găsească un tehnician care să continue munca acestuia. Botoșaniul a impresionat în ultimele sezoane cu jocul spectaculos etalat de echipă.

Pe cine dorește Valeriu Iftime, la Botoșani. Varianta la care nu se gândea nimeni

Patronul Botoșaniului nu s-a mai înțeles cu Marius Croitoru pentru un nou contract. Relațiile se răciseră între cele două părți, așa că fiecare a decis să meargă pe drumul lui. Valeriu Ifitme s-a apucat deja să vadă ce variante are la dispoziție. Una din opțiuni o reprezintă chiar fostul selecționer Mirel Rădoi, acesta se regăsește pe lista finanțatorului moldovenilor. Nu este, însă, unica variantă. Se pară că Iftime studiază o altă variantă. Este vorba de Corneliu Papură, fostul antrenor al Craiovei. Acesta n-a mai antrenat din ianuarie 2021, dar se pară că moldovenii cred în capacitățile acestuia de a continua munca lui Croitoru.

Se pare că cele două părțit ar negocia deja și Papură și-ar fi ales deja colaboratorul, pe Dragoș Bon, care acum lucrează tot în Bănie, cu Laurențiu Reghecampf.

Croitoru, drum deschis spre Craiova. Este favorit să preia echipa lui Adrian Mititelu

Potrivit surselor PlaySport, Marius Croitoru ar fi prima variantă a familiei Mititelu pentru înlocuirea antrenorului italian. Mai mult, acesta ar fi discutat deja cu Adrian Mititelu senior despre termenii unui eventual contract.

De altfel, la scurt timp după ce s-a despărțit de FC Botoșani, Marius Croitoru a anunțat că se află în negocieri destul de avansate cu un alt club din Liga 1:

Eu tot timpul am avut o relație super-ok cu Valeriu Iftime. Nu am ajuns la un numitor comun, luni seară, când ne-am întâlnit, și am decis că asta este. Nu pot să spun de ce nu ne-am înțeles, eu nu am acceptat un anumit punct de vedere al dânsului și asta a fost. Nu vreau să intru în detalii.

Ieri, cand am ieșit din birou m-a întrebat ce antrenor s-ar potrivi, dar nu am putut să-i dau un nume. Până la urmă, dânsul alege pe cel care este mai aproape de viziunea clubului.

După ce a apărut știrea în presă, telefonul meu a început să sune și nu vă mint că discut cu mai mulți oameni. Tot cu un club de Liga 1. Voi alege cel mai bun proiect. Să vedem și cum va decide Dumnezeu, dar până acum am ales bine.

Nu este normal față de oamenii cu care am discutat să vă spun cine mă dorește, a spus Marius Croitoru potrivit Digi Sport.