O echipă din România tocmai a fost exclusă din campionat. Clasamentul se schimbă

Ioan Valentin Oprea 21.03.2023, 11:12
O echipă din România tocmai a fost exclusă din campionat. Clasamentul se schimbă

Niciun sezon fără excluderi. Aceasta parte noua deviză a fotbalului românesc din ultimii ani. Ultima pe lunga listă a echipelor care au spus pas, chiar în timpul sezonului, este CS Dante Botoşani. Federaţia Română de Fotbal a hotărât, de curând, să excludă gruparea Dante Botoşani din cea de-a treia divizie.

Această decizie vine după ce botoşănenii nu s-au prezentat la două dintre meciurile pe care urmau să le joace. Jucătorii de la Dante Botoşani nu au răspuns prezent la întâlnirile cu Miroslava şi cu Darabani şi i-au obligat pe oficialii federali să aplice regulamentele în vigoare.

După excluderea celor de la Dante, clasamentul din seria I a Ligii a III-a va suferi modificări. Astfel, toate rezultatele botoşănenilor din retur vor fi omologate cu scorul de 3-0 în favoarea echipelor adverse.

 

Se cunosc deja formaţiile calificate în playoff

Foresta Suceava conduce în continuare clasamentul, cu un total de 42 de puncte. La distanţă de opt lungimi, se situează CSM Bucovina Rădăuţi, iar Ceahlăul Piatra Neamţ încheie podiumul, cu 30 de puncte. Pe ultimul loc de calificare în playoff se poziţionează CSM Bacău, tot cu 30 de puncte.

Ultima etapă din sezonul regular aduce în prim-plan derby-ul dintre ocupantele primelor două poziţie, Foresta Suceava şi Bucovina Rădăuţi. Partida se va desfăşura la Rădăuţi. Ceahlăul Piatra Neamţ are, în schimb, o adversară facilă, Rapid Brodoc.

Indiferent de rezultatele care se vor înregistra în această ultimă rundă, echipele ce vor urma să joace în playoff nu mai pot suferi nicio modificare.

Sursa foto: sportSV.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe