O echipă din Serie A vrea să-l scape pe Dennis Man de viața grea din liga a 2-a. Transferul se poate face la finalul sezonului

Ioan Valentin Oprea 09.04.2023, 20:01
O echipă din Serie A vrea să-l scape pe Dennis Man de viața grea din liga a 2-a. Transferul se poate face la finalul sezonului

Dennis Man e aproape de revenirea în Serie A. Atacantul Parmei se află în vizorul prim-divizionarei Bologna, iar jurnaliştii de la celebra publicaţie Gazetta dello Sport scriu că trupa din nordul Italiei s-a interesat de jucătorul român şi în perioada de mercato din iarnă.

Transferat la Parma la finalul lunii ianuarie a lui 2021, Man nu şi-a trecut în cont decât patru goluri în cele 21 de meciuri pe care le-a bifat în sezonual actual din liga secundă. Chiar dacă nu a impresionat, presa din “Cizmă” anunţă că fostul vârf de la FCSB este dorit cu insistenţă de Bologna.

Negocierile au eşuat în iarnă

Potrivit ziariştilor italieni, Bologna ar fi negociat cu şefii Parmei şi în iarnă. Discuţiile nu au avut însă atunci un deznodământ pozitiv, dar Bologna nu a renunţat încă la un transfer al lui Man. Parma vrea să-şi recupereze banii pe Man, pe care a plătit 11 milioane de euro, şi nici nu concepe să îl cedeze pe acesta pe o sumă mai mică.

Dennis Man, cel mai scump jucător vândut din întreaga istorie a primei divizii din România, a fost rezervă în ultima etapă din Italia. Românul nu a evoluat niciun minut în disputa cu Palermo.

Transferul lui Man la Bologna se va putea realiza doar dacă Parma nu va reuşi să revină pe prima scenă a fotbalului din “Cizmă”. Galben-albaştrii ocupă pentru moment locul al optulea, ultimul ce duce în playoff-ul pentru promovare.

Convocat în martie la echipa naţională, Man a înscris un gol în victoria din Andorra, cu scorul de 2-0.

Urmăriți Playsport.ro și pe