O mulțime de bani a refuzat Edi Iordănescu pentru FCSB. Oferta secretă pe care a avut-o antrenorul

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.11.2021, 09:55
O mulțime de bani a refuzat Edi Iordănescu pentru FCSB. Oferta secretă pe care a avut-o antrenorul

Edi Iordănescu a ales să se despartă de FCSB după ce Gigi Becali a încălcat clauzele stabilite de cei doi în momentul semnării contractului. La acel moment, patronul a fost de acord să nu mai critice în mod public echipa și jocul acesteia.

Acest acord a durat însă puțin timp. După egalul echipei sale de la Voluntari, Becali s-a arătat foarte nemulțumit de joc și a criticat dur unii jucători și chiar și pe Edi.

Aceste critici s-au întins pe parcursul a mai multe zile, fapt ce l-a determinat pe Edi Iordănescu să plece. Antrenorul a fost atât de supărat încât a refuzat să încaseze clauza de 500.000 de euro, care i se cuvenea după ce patronul nu a respectat contractul.

Înainte de conflictul cu Gigi Becali, Edi Iordănescu a refuzat o ofertă colosală pentru a rămâne la FCSB

Însă aceasta nu a fost singura suma consistentă de bani la care Edi Iordănescu a renunțat de dragul echipei roș-albastre. Pe când încă era la FCSB și se afla în relații bune cu patronul, el a avut o ofertă extrem de avantajoasă de la o echipa din zona Golfului, pe care  a refuzat-o însă pentru a-și continua munca la clubului deținut de Gigi Becali.

Ar fi Edi Iordănescu, dar din ce știu eu, Edi își dorește foarte mult să plece în străinătate. Eu știu că Edi a avut o ofertă foarte bună, undeva în jur a două milioane de dolari pe an. Și asta o știu bine pentru că îl cunosc pe agentul respectiv.

Era un club din zona Golfului care a vrut să-i plătească clauza de reziliere de 500 de mii de euro. Dar nu a vrut Edi Iordănescu să ducă mai departe discuțiile. Era un buget undeva la 2 milioane pe an, cu tot cu staff”, a dezvăluit impresarul Daniel Stanciu la Digi Sport, în contextul unei eventuale numiri a lui Edi Iordănescu la naționala României.

Fostul antrenor de la FCSB negociază revenirea pe banca tehnică

Recent, Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său. Fără a da foarte multe detalii, antrenorul de 43 de ani a dezvăluit că se află în discuții cu niște impresari în vederea unei posibile mutări la o echipă din străinătate. De asemenea, el a infirmat zvonurile referitoare la interesul Federației Române de Fotbal pentru el.

Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma”, a spus antrenorul potrivit As.ro.

Ce știe Anghel Iordănescu despre subiectul Edi Iordănescu la națională: „Un singur lucru vă pot spune!”