O nouă accidentare la FCSB. Cât urmează să lipsească Andrei Miron din echipa lui Edi Iordănescu

Bădulescu Silvian / 21.10.2021, 23:19
O nouă accidentare la FCSB. Cât urmează să lipsească Andrei Miron din echipa lui Edi Iordănescu

FCSB nu trece prin cea mai bună perioada, din punct de vedere al jucătorilor. Pe lângă multiplele rezultate pozitive de COVID-19, jucătorii vicecampioanei nu sunt feriți nici de accidentări.

Andrei Miron, ultimul pe lista indisponibililor

Se pare că fundașul central al roș-albaștrilor a suferit o ruptură musculară la piciorul drept. Acesta va lipsi în jur de trei săptămâni. Această veste cum nu se poate mai rău pentru echipa din Berceni, astfel că meciul cu Farul este tot mai aproape de a nu se juca.

Problemele musculare au început încă din timpul partidei cu CS Mioveni, câștigate cu 3-0, din etapa trecută. Pe lângă acesta, Florin Tănase este și el indisponibil, după ce s-ar fi accidentat la sfârșitul partidei de la Buzău, la glezna. Se pare că acesta resimte dureri puternice, nereușind să termine sesiunea de antrenament de marți, notează fanatik.ro.

Pe lângă problemele de efectiv, bucureștenii suferă și în ceea ce privește staff-ul tehnic. Atât Edi Iordănescu, cât și colaboratorii acestuia au contactat virusul. Locul tehnicianului a fost luat de Eugen Nae, fost antrenor de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu.

Meciul cu Farul, în pericol

E posibil ca meciul cu Farul să fie amânat. Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul” a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

Mihai Stoica, managerul general al echipei, și-a exprimat îngrijorarea în legătura cu situația în care se află echipa de pe locul 2.

Tavi Popescu a fost depistat cu COVID-19. Tănase e accidentat, are glezna cât pepenele ăla galbe, nu cel roșu. Suntem doar 12 acum. Jucătorii noștri de perspectivă sunt împrumutați peste tot la echipele din Liga 1 sau Liga a 2-a. Jucătorii care au ajuns fotbaliști sunt împrumutați la alte echipe. Nu putem să ne batem joc de competiție și să luăm puști de 15 ani” au fost cuvintele acestuia.

Totuși, din tabară roș-albastră se așteptă rezultatele ultimelor teste făcute. Există posibilitatea ca anumiți jucători să fie recuperați.

E posibil să recuperăm, mai avem teste de făcut, nu suntem obligați să-l facem, dar noi i-am testat duminică pe jucători, inclusiv pe Keșeru, care e vaccinat. Sau pe Thomas Neubert, la fel, care e vaccinat, pentru că noi nu putem să punem în pericol competiția.

Noi nu glumim cu aceste lucruri. Vali Gheorghe a fost simțit de Marius Ianuli, că avea nasul înfundat și atunci l-am testat. Puteam să-l dăm accidentat, dar nu era corect. La fel și cu Crețu” a declarat MM Stoica.