O nouă tragedie! Un fotbalist a murit după ce a fost lovit cu piciorul în piept

Moldoveanu Camelia / 14.12.2021, 18:28

Un fotbalist a murit la 42 de ani într-un meci amical, asta după ce a fost lovit în piept cu piciorul. Unul dintre adversari și-a pierdut cumpătul și l-a atacat cu multă putere pe sportivul brazilian. Poliția a deschis o anchetă.

Un fotbalist a fost ucis cu o lovitură în piept

Geovani Biancho, un fotbalist amator în vârstă de 42 de ani, a fost transportat de urgență la spital după ce un adversar i-a aplicat o lovitură în piept. Cu toate că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l păstra în viață, brazilianul a murit la scurt timp.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar vinovatul ar fi un bărbat de 21 de ani care a fugit în acel moment de la fața locului. Cu toate că a recunoscut că și-a ieșit din minți și l-a lovit pe Biancho, poliția a fost nevoită să-l elibereze deoarece nimeni nu „l-a prins în flagrant”. Totul ar fi pornit după ce barazilianul de 42 de ani ar fi comis o greșeală în timpul meciului.

Geovani Biancho evolua pentru echipa de amatori din Torinense și a mers în Carlos Barbosa (sudul Braziliei) pentru a juca un meci amical. Bărbatul de 42 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copil de trei ani.

Un fotbalist a murit la doar 27 de ani

O nouă veste tragică a lovit în urmă cu ceva vreme fotbalul mondial. Fotbalistul panamez Adonis Villanueva a decedat la vârsta de 27 de ani. Fost internațional al statului Panama, Villanueva a suferit un accident vascular săptămâna trecută. Fotbalistul a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată joia trecută. Din păcate, luni 22 noiembrie Villanueva a pierdut lupta și a murit.

Club Deportivo del Este, pentru care juca Villanueva, a anunţat vestea trecerii în neființă a atacantului lateral. Clubul a transmis ”cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor pentru această pierdere neaşteptată”. Directorul clubului panamez, Jan Pablo Serrano, a povestit că Villanueva ar fi început să simtă primele simptome ale ischemiei cerebrale în timp ce se odihnea acasă.

S-a antrenat normal cu echipa şi era acasă când a început să se simtă rău”, informează Agerpres.

Ultima apariție pe teren a lui Adonis Villanueva a fost în remiza echipei sale, 0-0, cu Plaza Amador.În acest meci, Adonis a evoluat timp de 20 de minute. Villanueva a mai jucat în cariera lui la cluburi precum Rio Abajo, Chepo FC, Sporting San Miguelito şi Alianza FC, toate din Panama. Pentru echipa națională a statului Panama, Villanueva a bifat o selecție.

La ultimul meci de campionat, coechipierii săi au purtat tricouri cu numărul 19, cel pe care l-a purtat Villanueva la Club Deportivo del Este, cu mesajul ”Adonis, pentru totdeauna”.