O primă lovitură pentru Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a fost luat prin surprindere de cerințele omologului său

Giosanu Catinca / 03.06.2021, 19:22
O primă lovitură pentru Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a fost luat prin surprindere de cerințele omologului său

Gigi Becali trece prin momente nu tocmai bune. Patronul celor de la FCSB a fost luat prin surprindere de cerințele omologului său. Despre ce este vorba mai exact aflați din paragrafele imediat următoare.

O primă lovitură pentru Gigi Becali

FCSB va începe sezonul cu un nou antrenor pe banca tehnică, Dinu Todoran, care a primit deja primele directive de la Gigi Becali. Pentru a-și atinge obiectivele, latifundiarul din Pipera a luat măsuri inclusiv pentru întărirea lotului. Finanțatorul roș-albaștrilor l-a transferat deja pe Alexandru Crețu, iar acum caută disperat încă un fundaș pentru FCSB. Omul de afaceri a dezvăluit că l-a contactat deja pe Alin Șeroni, de la FC Botoșani. Chiar și așa, patronul FCSB-ului a spus că pe jucătorul în vârstă de 34 de ani îl va legitima doar dacă va veni liber de contract.

Menționăm că  Șeroni mai are un an de contract cu gruparea din Moldova. În aceste condiții, este foarte greu de crezut că transferul fotbalistului legitimat la FC Botoșani se va realiza. În ceea ce privește postul de atacant, Gigi Becali se gândește ca acesta să fie ocupat de către Andrei Dumiter.

Îmi place de Dumiter. Dacă-l dau cu 200.000-300.000 de euro, cred că o să-l iau. O să vedem zilele viitoare.”, a afirmat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Dumiter are 22 de an și este legitimat la Sepsi, la fel ca și Branislav Ninaj, alt fundaș central dorit de către afaceristul din Pipera.

Alin Șeroni, fundașul celor de la FC Botoșani
Alin Șeroni, fundașul celor de la FC Botoșani / Sursa Foto: Romanian Soccer

Patronul celor de la FCSB a fost luat prin surprindere de cerințele omologului său

Gigi Becali a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, susținută miercuri, că îl vrea pe fundașul celor de la FC Botoșani doar dacă va veni gratis, ca jucător liber de contract. În urma afirmațiilor sale, Valeriu Iftime a reacționat. El a avertizat că nu are de când să renunțe prea curând la fundașul său. Finanțatorul celor de la FC Botoșani s-a ținut tare pe poziții în negocierile cu Gigi Becali. În ciuda eforturilor depuse, Becali nu a găsit înțelegere din partea patronului moldovenilor.

În cele din urmă, afaceristul a spus că negocierile pentru Șeroni au căzut din cauza sumei de transfer cerute de FC Botoșani.

Iftime vrea 100.000 de euro. Am zis «Du-te, mă, de aici!». Ce să dau, mă? Să dau 100.000 de euro pe unul de 34 de ani? Îl luam așa, să fie la număr. O să iau alt jucător. Să vedem cu care se rezolvă ceva. O să aduc un fundaș înalt, care să dea cu capul. Nu vreau să îmi mai fie frică la cornere.”, a declarat patronul Gigi Becali, potrivit celor de la gsp.

Pe Șeroni, Gigi Becali l-a vrut și în urmă cu șapte ani. Din anumite motive însă, transferul nu s-a realizat. Latifundiarul din Pipera pare resemnat și spune că ”așa a fost să fie”.

300 de mii de euro este cota de piață a fundașului celor de la FC Botoșani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.