O româncă e între preferatele lui Vladimir Putin. Descoperirea le aparține anchetatorilor ruși care au ajuns pe iahtul președintelui rus

Moldoveanu Camelia 24.03.2022, 16:23

De când Vladimir Putin a început războiul din Ucraina, tot mai multe detalii despre viața privată a liderului de la Kremlin au ieșit la suprafață. Iubiri secrete, copii ascunși de ochii curioșilor, obsesii sau pasiuni. Toate aceste subiecte, dar și multe altele, au fost analizate intens de către presa din întreaga lume.

Liderul de la Kremlin are un iaht ascuns în Italia plin de marmură și aur

La scurt timp după ce soldații ruși au pornit măcelul din Ucraina, tot mai multe țări au impus propriile sancțiuni împotriva Rusiei, dar și a oligarhilor din această țară. Toate aceste măsuri încearcă să-l forțeze pe Vladimir Putin să oprească războiul din țara vecină.

Roman Abramovich, de pildă, a primit sechestru pe avere din partea Marii Britanii. Oligarhul rus a decis astfel să vândă Chelsea, lucru care s-a resimțit instant în bunăstarea echipei din Premier League. Alisher Usmanov (fost acţionar la Arsenal) sau Igor Sechin (unul dintre oamenii foarte apropiaţi de Vladimir Putin) sunt și ei vizați de sancțiuni aspre. Însă, se pare că și Vladimir Putin are de suferit în mod direct.

The Sun a publicat imagini de pe iahtul despre de care Alexei Navalnîi, un mare opozant al lui Putin, supune că îi aparține liderului de la Kremlin. Ambarcațiunea luxoasă se află pe șantierul naval Marina di Carrara, Italia. Ambarcaţiunea Scheherazade este înregistrată în Insulele Marshall și se află în portul din Italia pentru reparații. Însă, Alexei Navalnîi susține că iahtul aparține unei companii deținute de serviciile secrete din Rusia, adică de Vladimir Putin.

Nava de un „lux îngrozitor”, așa cum o descrie The Sun, ar fi costat, în realitate, 750 de milioane de lire sterline. De menționat este faptul că ambarcațiunea are finisaje unice în lume, doar din marmură sau aur. Un muncitor a confirmat aceste informații după ce au apărut poze din interiorul navei luxoase:

Fiecare suprafaţă este din marmură sau aur. Există nenumărate piscine, un spa, o saună, un teatru, săli de bal, o sală de sport, două heliporturi, este ca un mini oraş. Există chiar şi un spital care are sens când auzi zvonuri că Putin este bolnav în stadiu terminal”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Vladimir Putin este admiratorul unei românce. O carte importantă a fost găsită pe iahtul liderului de la Kremlin

Autoritățile din Italia au blocat ambarcațiunea luxoasă, asta după ce s-a zvonit că ar aparține, în realitate, liderului de la Kremlin. Bineînțeles că fiecare metru pătrat a fost examinat cu atenție, dat fiind faptul că se cunosc foarte puține detalii despre cum este Vladimir Putin cu adevărat.

De cele mai multe ori, cărțile preferate vorbesc mult despre un om. Pe nava de lux au fost găsite, printre altele, două cărți pe care nimeni nu se aștepta să le vadă în biblioteca președintelui rus. „Istoria modei” – de la Institutul de costume din Kyoto şi ”Photo Icons” – de Hans-Michael Koetzle este una dintre ele. Însă, și mai surprinzătoare a fost descoperirea cății „Atlasul frumuseții” – de Mihaela Noroc.

Mihaela Noroc este o româncă fotograf care a scris istorie în acest domeniu după ce a publicat „Atlasul frumuseții”. Cartea a devenit cel mai mediatizat proiect fotografic din toate timpurile și prezintă femei din întreaga lume fotografiate în viața de zi cu zi. Românca a călătorit în lumea întreagă pentru a surprinde frumusețea feminină pură.

*în galeria foto sunt atașate imagini de pe contul de Instagram the.atlas.of.beauty

Vladimir Putin și-a construit o bijuterie plutitoare. Câteva dintre dotările iahtului

-obiectele sanitare aurite.
-piscină care se poate transforma în ring de dans.
-cel mai mare TV instalat vreodată pe un iaht. Are 4,5 metri lăţime şi ar fi costat un milion de euro.
-piscină pentru înot şi jacuzzi
-un acvariu de 5 metri
-interioarele placate cu marmură şi obiectele sanitare aurite.
-un sistem de securitate dotat cu 4 radare, capabil să doboare drone.
-două helioporturi pe care pot ateriza inclusiv elicoptere militare şi un hangar suficient de mare încât să încapă un elicopter, 6 motociclete şi 8 skijeturi.
-fiecare şurub este placat cu aur.
-sală de judo şi de gimnastică.
-sală de teatru şi cinema.