O super-vedetă al lui Liverpool, mesaj pentru fanii lui Dinamo! Încurajări de la un câștigător de Cupa Campionilor Europeni

Radu Bordei 22.01.2021, 21:29
O super-vedetă al lui Liverpool, mesaj pentru fanii lui Dinamo! Încurajări de la un câștigător de Cupa Campionilor Europeni

O super-vedetă al lui Liverpool  încurajează fanii lui Dinamo! Suporterii „câinilor” au foarte multă treabă în această perioadă. Cum patronul Pablo Cortacero este dispărut de zile bune și fără bani în cont, fanii sunt cei care țin clubul în viață. Organizația „Doar Dinamo București” este cea care face eforturi uriașe ca să mențină clubul pe linia de plutire. Suporterii au strâns sume importante și încearcă să convingă jucătorii care pleacă de la club să nu depună memorii la FIFA. 

Lupta ultrașilor dinamoviști a ajuns și în presa internațională. Mai ales în Spania, unde ziariștii s-au mirat că proiectul lui Cortacero, atât de promițător, se destramă atât de repede. În schimb suporterii au primit un mesaj de la încurajare de unde nu se așteptau. Un fost adversar din Cupele Europene apreciază munca celor din DDB.

O super-vedetă al lui Liverpool  încurajează fanii lui Dinamo!

La 66 de ani, Alan Kennedy este unul din numele de legendă din istoria glorioasă a lui Liverpool. Fundașul stânga a jucat pentru „cormorani” în cea mai bună perioadă a acestora. Între anii 1978-1986, Kennedy a contribuit la 5 titluri de campioană ale Angliei și la două Cupe ale Campionilor. Apărătorul a și marcat 20 de goluri în cele 359 de partide disputate pentru Liverpool.

Allan Kennedy a luat multe trofee la Liverpool

În 1984, Liverpool și Dinamo se întâlneau în semifinala celei mai importante competiții europene. Englezii s-au calificat, după ce au câștigat cu 3-1, la general. Liverpool era cea mai bună echipă din lume în acel moment, dar totuși Dinamo a opus o rezistență îndârjită. Iar Kennedy n-a uitat de acele dispute și le-a transmis un mesaj suporterilor alb-roșiilor.

Respect de la un adversar

Suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au postat mesajul video de la fostul mare fotbalist pe paginile lor de socializare. Acesta apreciază ceea ce fac suporterii pentru echipă.

Îmi amintesc meciul din 1984, ne-am calificat, dar a fost foarte greu. Și am simțit ceea ce aduc suporterii pentru acest club. Știu că sunteți într-un moment dificil, dar trebuie să fiți uniți și veți depăși orice obstacol. Așa cum spunem noi, în Liverpool, „You will never Walk Alone”, este o parte a mesajului lui Kennedy pentru fanii lui Dinamo

Suporterii nu au timp să se bucure prea mult de acest emsaj de încurajare. Responsabilii de la DDB negociază salarii noi și încearcă să realzieze transferuri pentru echipa lui Ionel Gane. O parte din fotbaliștii importanți au anunțat deja că vor continua în Ștefan cel Mare, convinși de fani. Aceștia au și un aliat important, chiar pe fostul acționar majoritar, Nicolae Badea, care se implică tot mai mult în munca de la echipă.

Urmăriți Playsport.ro și pe