Oamenii care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta arabilor. Cu cine a vorbit fostul căpitan al FCSB

Robert Zanfir 16.08.2022, 17:00
Oamenii care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta arabilor. Cu cine a vorbit fostul căpitan al FCSB

Florin Tănase (27 de ani) a semnat cu Al Jazira pentru două sezoane. Fostul căpitan al FCSB a dezvăluit cu cine s-a sfătuit înainte de a pleca în Emiratele Arabe Unite.

După lupte seculare, care au durat doi ani… Florin Tănase a reușit să plece de la FCSB. Fostul golgheter din Superliga a fost la un pas de a vărsa găleata cu lapte chiar și în cazul acestui transfer. A fost dorit în China, la Shanghai Port, iar decizia nu a fost una deloc ușoară. L-au ajutat foarte mult sfaturile lui Mirel Rădoi, dar mai ales ale lui Cosmin Olăroiu.

Florin Tănase s-a sfătuit cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu înainte de a semna cu Al Jazira

FCSB nu resimte plecarea fostului golgheter și căpitan. Echipa lui Gigi Becali a trecut cu bine de primele două tururi preliminare din Conference League și este la un pas de grupe. „Eliberat” de salariul de doar 30 de mii de euro, Florin Tănase va câștiga de acum peste 1,5 milioane pe sezon. Suficiente motive ca să marcheze la foc automat în Emiratele Arabe Unite.

Ex-jucătorul celor de la Farul spune că arabii așteaptă multe goluri din partea lui. A avut nevoie de sfaturi înaintea transferului. Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu nu l-au refuzat.

„Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat. Un club mare din Emiratele Arabe Unite.

Suporterii se așteaptă să marchez goluri și eu sper că voi reuși să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa să câștigăm cât mai multe meciuri și trofee.

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și cu Cosmin Olăroiu. Mi-au spus că este un club mare, foarte bine organizat și că este o onoare pentru mine dacă ajung aici.

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu experiența mea și împreună să facem lucruri foarte frumoase”, a spus Florin Tănase într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

Al Jazira este antrenată de olandezul Marcel Keizer și a încheiat sezonul trecut pe locul patru în Emirate

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.