Obiceiurile murdare ale fotbaliștilor înainte de meciuri. Soția unui cunoscut jucător a dezvăluit totul: „Mulți preferă altceva”

Moldoveanu Camelia 08.06.2022, 13:08

Soția unui cunoscut jucător a dezvăluit care sunt cele mai murdare obiceiuri pe care le au fotbaliștii. Toată lumea crede că aceștia sunt adevărați „crai”, însă adevărul este altul.

Obiceiuri murdare în fotbal. Soția unui cunoscut jucător a dezvăluit totul

De cele mai multe ori se spune că fotbaliștii nu sunt chiar „băieți de casă” și că puțini rămân fideli pe parcursul unei relații. Mai mult, s-ar putea crede că forma fizică de invidiat îi ajută și în viața intimă, însă acest mit a fost demontat de soția unui cunoscut jucător.

Erjona Sulejmani, fosta soție a lui Blerim Džemaili, a fost întrebată dacă se iubea cu partenerul ei înaintea meciuri. Aceasta a avut un răspuns surprinzător prin care a dezvăluit obiceiurile murdare ale fotbaliștilor.

Sex înaintea partidelor? Dar jucătorii nu sunt mari amatori. Mulți aleg s-o facă singuri. Eu nu visam, de fapt, să mă mărit cu un fotbalist, mai degrabă îi alungam. Soția de fotbalist e ca într-o cușcă de aur”, dezvăluie albaneza.

Aceasta a continuat să șocheze și pe Instagram, acolo unde a ținut să sublinieze că nu zice nu unei alte relații ceva mai picante:

Dacă voi întâlni pe cineva care va adăuga ceva adevărat vieții mele, atunci poate că îl voi lua în considerație, altfel mă simt bine așa”, a scris fanilor de pe Instagram modelul albanez de 33 de ani, fostă Miss și „ispită” într-un reality show din Italia.

Hotelul de sex în care a ajuns un fotbalist de echipă națională

Viața unui fotbalist de succes este de cele mai multe ori plină de povești demne de pus într-un scenariu de film, iar Alexandre Pato poate avea propria peliculă fără să fie nevoie de un adaos de „sare și piper”. Fosta vedetă a lui AC Milan, dar și atacant al naționalei Braziliei, a dezvăluit câteva întâmplări inedite din cariera sa.

Alexandre Pato a jucat fotbal toată viață, iar junioratul l-a petrecut în clubul Internacional, echipă la care avea să debuteze ulterior și la seniori. Însă, înainte de a intra pe porțile clubului sportiv din Brazilia, fotbalistul s-a cazat împreună cu tatăl sau la un hotel de sex. Posibilitățile erau limitate și un pat părea a fi suficient pentru cei doi.

Fostul star al lui AC Milan, legitimat în prezent la Orlando Citu (MLS), a făcut mai multe dezvăluiri într-un amplu interviu oferit publicației The Players Tribune.

Ne-am cazat într-un hotel de sex. Habar nu aveam, eram prea tânăr ca să înțeleg. Camera noastră avea un pat mic, atât. Hotelul era în fața Beira-Rio (n.r – stadionul lui Internacional). Oamenii făceau sex în timp ce urmăreau stadionul lui Internacional”, a povestit Pato, conform sursei menționate