Ofertă ridicolă primită pe Darius Olaru din Rusia! Becali a început să râdă în hohote când a auzit suma

Marian Cărăvan 20.01.2021, 12:41
Ofertă ridicolă primită pe Darius Olaru din Rusia! Becali a început să râdă în hohote când a auzit suma

Darius Olaru este unul dintre tinerii jucători de la FCSB de pe urma căruia Gigi Becali speră să câștige sume fabuloase. Pentru mijlocașul de 22 de ani a venit o ofertă din Rusia. E o ofertă ridicolă primită pentru Darius Olaru. Becali a început să râdă în hohote când a auzit suma.

Ofertă ridicolă primită pe Darius Olaru din Rusia

Gigi Becali nici nu concepe să se despartă cu una, cu două, pe sume mici, de jucătorii săi. Când o echipă este interesată de un jucător al roș-albaștrilor, patronul FCSB îi crește imediat cota. Becali nu se lasă momit cu milioanele oferite de alte echipe. Doar dacă i se face oferta dorită. De curând, o echipă din Rusia e interesată de serviciile lui Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al celor de la FCSB. Numai că oferta nu l-a „dat pe spate” pe Gigi Becali. Posibil să-l fi dat totuși pe spate, dar de râs. Becali a început să râdă în hohote când a auzit suma.

Rubin Kazan a făcut o ofertă de 1,7 milioane de euro pentru mijlocașul de la FCSB. Ofertă ridicolă primită pe Darius Olaru din Rusia.

E glumă? Trebuie să pluseze mult dacă vor să începem măcar negocierile”, ar fi spus Becali când a auzit suma oferită de Rubin Kazan, scrie Fanatik.

Patronul FCSB ar vrea să obțină șapte milioane de euro pentru jucătorul său, dar în același timp nu pare dispus să-i dea drumul să plece.

Eu am nevoie de Olaru să iau titlul. Câți ani are Olaru? 22! Până la 25-26 de ani, jucătorii de genul lui acumulează experiență, devin mai buni. Nu îmi e teamă că risc, de ce să risc? El este un mijlocaș care urcă, ajunge la finalizare, marchează. Va crește în joc și voi lua și mai mulți bani pentru el”, a declarat Gigi Becali.

Oferta ridicola primita pe Darius Olaru din Rusia
Oferta ridicola primita pe Darius Olaru din Rusia

Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro pe Darius Olaru

De mijlocașul de la FCSB s-au interesat la un moment dat și echipe din Anglia, cum sunt West Ham United sau Norwich. Gigi Becali ar fi cerut 10 milioane de euro pentru fotbalistul cumpărat în 2020 de la Gaz Metan Mediaș.

Cu 600.000 de euro l-a cumpărat Gigi Becali pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș. Legitimat de la 1 ianuarie 2020 la FCSB, Olaru are contract cu roș-albaștrii până pe 30 iunie 2024.

Născut la data de 3 mai 1998, la Mediaș, Darius Olaru are o cotă de piață de două milioane de euro. 14 meciuri a jucat Darius Olaru pentru FCSB în sezonul 2020 – 2021. Dintre acestea, 13 sunt în Liga 1 și unul în Europa League. Are patru goluri și două pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe