Ofertă de senzație pentru un jucător al naționalei României. Transferul s-ar putea perfecta în această vară

Bordei Radu / 09.06.2022, 11:58
Ofertă de senzație pentru un jucător al naționalei României. Transferul s-ar putea perfecta în această vară

Un jucător al naționalei României are și motive de bucurie, în ciuda ultimelor rezultate ale selecționatei lui Edi Iordănescu. Acesta poate fi subiectul unui transfer important, la revenirea de la lot. Este o șansă nesperată pentru Adrian Rus, fundașul central al României.

Ofertă neașteptată pentru un jucător al naționalei României. Cine îl dorește pe Rus

Chiar dacă naționala României este într-o criză profundă, unii jucători încă mai au căutare în Europa. Unul dina ceștia este Adrian Rus, fundașul care joacă în Ungaria, la Fehervar. Jucătorul de 26 de ani a devenit un fotbalist de bază în angrenajul maghiarilor și a evoluat foarte bine, mai ales în ultimul sezon. De aceea, a atras atenția chiar campioanei Elveției, FC Zurich. Aceștia l-ar dori pe fundaș, pe care îl văd drept o soluție ideală și ca valoare și ca preț, pentru centrul defensivei.

Și cei de la Fehervar ar fi mulțumiți, mai als că au plătit doar 250.000 de euro pentru el celor de la Academia Puskas. Șia r putea cere cel puțin 1 milion pe jucător. Ar fi un pas mare și pentru jucător, campioana din Țara Cantoanelor joacă mereu în grupele Ligii Campionilor.

Răzvan Lucescu nu crede că este vina lui Edi Iordănescu pentru evoluțiile ratate ale României în Liga Națiunilor. „Noi punem imediat capul în pământ”

Răzvan Lucescu a explicat motivele pentru care, în opinia sa, România nu mai reușește să obțină rezultate nici măcar cu naționale de aproximativ aceeași valoare. Conform tehnicianului de la PAOK, jucătorii români au uitat cum este să lupte.

Eu cred că este vorba de valoare modestă, iar aici mă refer la mentalitate, educație, la disponibilitatea de sacrificiu, de luptă. Noi nu mai avem asta, cedăm repede. Când ne lovim de greutăți, noi cedăm, punem capul în pământ.

Noi nu avem nici lideri, păi să ne uităm unde joacă fotbaliștii noștri. Chiricheș este un jucător foarte bun, a fost la nivel înalt, a trecut pe la Napoli, Tottenham. Dar nu este un lider, iar aici nu este vorba de greșeli, astea se pot întâmpla. Dacă noi pe el îl considerăm lider, atunci avem o problemă. La fel și Răzvan Marin, un fotbalist bun, valoros. Dar nu este genul care să vină să transmită ceva când este greu, să motiveze colegii. Cei de la Galatasaray nu joacă, nici jucătorii de la Parma. Și nici nu avem fotbaliști la echipe de top, a declaratantrenorul celor de la PAOK, la Digisport