Ofertă din Italia pentru Ionuț Nedelcearu, după ce fundașul a refuzat-o pe FCSB

Ștefănescu Dragoș / 28.06.2022, 17:04
Ofertă din Italia pentru Ionuț Nedelcearu, după ce fundașul a refuzat-o pe FCSB

La finalul sezonului recent încheiat, Ionuț Nedelcearu a retrogradat în Serie C împreună cu formația Crotone. Internaționalul român a primit deja mai multe oferte și sunt șanse mari să rămână în Italia.

Ionuț Nedelcearu, foarte aproape să rămână în Italia. Internaționalul român este dorit de Pisa

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a avut evoluții bune pentru Crotone în sezonul trecut, dar nu a putut evita retrogradarea în Serie C. În această situație sunt șanse infime ca internaționalul român să continue la Crotone, chiar dacă mai are contract cu formația italiană până în 2024.

Prestațiile bune ale lui Ionuț Nedelcearu au trezit atenția mai multor echipe, iar ofertele nu s-au lăsat prea mult așteptate. FCSB și-a exprimat deja interesul pentru internaționalul român, însă acesta vrea să-și continue cariera în străinătate. La puțin timp după ce a refuzat oferta echipei roș-albastre, Nedelcearu a intrat în vizorul celor de la Pisa. Potrivit jurnalistului italian Alfredo Pedulla, echipa care a pierdut în barajul de promovarea în Serie A  îl dorește pe internaționalul român. Pisa îl mai are în vedere și pe Giuseppe Cuomo, fundaș central la Crotone în sezonul trecut. Dacă va ajunge la Pisa, Ionuț Nedelcearu va fi coechipier cu Marius Marin, jucător de bază în angrenajul echipei italiene.

Astfel, sunt șanse mari ca Ionuț Nedelcearu să plece de la Crotone, după doar un an de la semnarea contractului. Internaționalul român a fost cumpărat de clubul calabrez în vara lui 2021, de la AEK Atena. Italienii au plătit suma de 1,25 milioane de euro. În sezonul trecut, Ionuț Nedelcearu a bifat 36 de meciuri pentru Crotone și a reușit să marcheze două goluri.

Mihai Stoica l-a propus pe Nedelcearu la FCSB

Penuria de fundași de la FCSB i-a făcut pe șefii clubului să caute cele mai bune variante pentru acest post. Mihai Stoica susține că Ionuț Nedelcearu ar fi perfect pentru defensiva lui FCSB. Managerul roș-albaștrilor îl apreciază mult pe internaționalul român, în ciuda trecutului său dinamovist.

Dacă mă pui să aleg un fundaş central pe care să i-l propun lui Gigi, nu am niciunul din Liga 1. Unul care-mi place, a retrogradat în Serie C, e Nedelcearu. Ştiu trecutul dinamovist, ştiu că-mi place. Îmi place Nedelcearu.

Nu s-a discutat nimic, nici cu Gigi nu am discutat. Acum m-am gândit la un fundaş central român şi-mi place Nedelcearu. Nu ştiu nimic contractual despre el, doar îmi place. Eu nu ştiu cum a ajuns la acel nivel, de Serie C”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.