A refuzat FCSB pentru a juca la Constanța, sub comanda lui Gică Hagi. Abia acum s-a aflat adevărul

Ștefănescu Dragoș / 28.06.2022, 00:01
A refuzat FCSB pentru a juca la Constanța, sub comanda lui Gică Hagi. Abia acum s-a aflat adevărul

În această vară, mai mulți jucători importanți au plecat de la Farul. Unul dintre aceștia este Bradley de Nooijer. Olandezul a fost vândut la CSKA Sofia, după cinci ani petrecuți la echipa lui Gică Hagi. De Nooijer a dezvăluit că atunci când a ajuns în România a fost ofertat și de FCSB. Olandezul a refuzat din start această variantă și ales să meargă la Farul.

Bradley de Nooijer a refuzat-o pe FCSB pentru a juca la Farul

Farul Constanța se pregătește pentru sezonul viitor, iar șefii clubului au început schimbările. După ce au realizat mai multe transferuri, constănțenii au și renunțat la mai mulți jucători. În urmă cu două zile, Farul a anunțat că l-a vândut pe Bradley de Nooijer (24 de ani) în Bulgaria, la CSKA Sofia. Olandezul evolua la Constanța de cinci sezoane, fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Bradley de Nooijer a debutat deja pentru formația din Sofia într-un meci amical contra lui Sepsi, încheiat cu victoria covăsnenilor cu scorul de 4-0. După meci, olandezul a dezvăluit că înainte de semna cu Farul a avut o ofertă de la FCSB. Totuși, De Nooijer a refuzat din start ropunerea roș-albaștrilor și a ales să joace pentru echipa lui Gică Hagi.

Asta a fost acum câțiva ani (n.r. – oferta de la FCSB). Nu am ales-o pe FCSB, a fost decizia mea. Au fost și alte cluburi interesate de mine, am așteptat oferta lor, nu s-a întâmplat, deja o refuzasem pe FCSB.

Perioada din România a fost bună pentru cariera mea, iubesc România, o să-mi fie dor. Dar căteodată trebuie să pleci.

Hagi mi-a spus: ”Mulțumesc pentru tot! Când vii în România, să mă saluți”. O să fac asta, mai mult ca sigur”, a spus Bradley de Nooijer, pentru As.ro.

Gică Popescu a dezvăluit de ce a plecat De Nooijer de la Farul

Plecarea lui Bradley de Nooijer de la Farul este surprinzătoare, având în vedere că olandezul mai avea contract până în vara viitoare. Pentru a nu-l pierde gratis, șefii de la Farul au decis însă să-l vândă pe fotbalistul olandez în această vară. În plus, se pare că De Nooijer și-a dorit o schimbare în carieră după cinci ani petrecuți în România.

Gică Popescu a explicat care au fost factorii ce au dus la această despărțire. Președintele de la Farul a subliniat că oferta celor de la CSKA Sofia a fost avantajoasă pentru jucător dar și pentru clubul constănțean.

Bradley de Nooijer era la noi de o perioadă de timp și a intervenit acea saturație și a dorit să schimbe clubul. A vrut să plece. A venit această propunere, jucătorul a acceptat-o, noi, cluburile, ne-am pus de acord și i-am dat drumul. Era normal să avem o astfel de abordare. Mai presus de orice, noi ne uităm la interesul jucătorilor. Dacă există o posibilitatea să plece la mai bine, suntem de acord”, a declarat Gică Popescu, la Pro Arena.