Ofertă din Ungaria pentru Adrian Mutu. Tehnicianul cochetează și cu echipa națională a României

Olteanu Ștefan / 25.11.2021, 17:47

Adrian Mutu a primit o ofertă din Ungaria și zilele următoare va merge la negocieri. „Briliantul” este dorit de Kisvarda, ocupanta locului trei din campionatul maghiar. De asemenea, fostul tehnician al celor de la FC U Craiova s-a arătat în continuare dispus să negocieze și cu Federanția Română de Fotbal pentru postul de selecționer.

Urmează săptămâni decisive pentru Adrian Mutu! A primit o ofertă din Ungaria

Adrian Mutu se pregătește pentru o nouă aventură în calitate de antrenor și pare tentat să accepte o ofertă venită din Ungaria.
Kisvarda, ocupanta locului trei din campionatul maghiar, îl dorește pe fostul tehnician de la FC U Craiova. Mutu a confirmat interesul, dar spune că nu a luat încă o decizie. În zilele următoare va merge în Ungaria pentru a negocia direct cu șefii clubului Kisvarda.

Da, este adevărat. Dar încă nu am decis ziua când o să mă văd cu ei. Urmează să mă văd, acum nu știu dacă ajungem la o înţelegere sau nu. Indiferent ce pas aș fi făcut nu făceam înainte de întreruperea de campionat pentru că nu avea niciun sens. Totuși, e o echipă din primele 3”, a spus Mutu, cu privire la propunerea maghiarilor.

La Kisvarda evoluează și doi jucători români. Andrei Peteleu (29 de ani – fundaș dreapta) și Claudiu Bumba (27 de ani – mijlocaș ofensiv).

24 de puncte are Kisvarda după primele 13 etape ale acestui sezon și este la 4 puncte în spatele liderului Ferencvaros.

Adrian Mutu e dispus în continuare să negocieze și cu Federația Română de Fotbal

O altă variantă pentru Adrian Mutu ar putea fi echipa națională a României. Oficialii FRF au fost deja refuzați de Mirel Rădoi și Gică Hagi, iar Răzvan Burleanu va trebui să găsească un nou selecționer cât mai curând. Numele lui Adrian Mutu a fost vehiculat ca o posibilă variantă, având în vedere că el a mai colaborat recent cu FRF.
„Briliantul” a fost selecționer la U21 în perioada ianuarie 2020 – mai 2021.

Am văzut și eu că se discută despre mine. E ok, dar cum v-am mai spus, nu am luat nicio decizie. Analizez tot ce se întâmplă.

Nu știu, nu ştiu dacă e întrebarea pe care trebuie să mi-o adresați mie. Cred că ar trebui să i-o adresați altcuiva și nu știu, atât timp cât contractual naționala României mai are încă antrenor. Nu e frumos să vorbesc despre acest lucru”, a mai spus Adrian Mutu, potrivit as.ro.

FRF și Răzvan Burleanu, subiect de batjocură pentru Mihai Stoica: „A fost dezlegare la pește și fructele de mare sunt excelente în Grecia”.