Ofertă fabuloasă pentru Edi Iordănescu. Poate fi rivalul lui Cosmin Olăroiu pe un salariu uriaș

Bordei Radu / 10.01.2022, 22:47
Ofertă fabuloasă pentru Edi Iordănescu. Poate fi rivalul lui Cosmin Olăroiu pe un salariu uriaș

Se pare că astrele se aliniază pentru Edi Iordănescu. Forțat de Gigi Becali să plece de la FCSB, antrenorul poate să își găsească angajament în străinătate. Și nu oricum, ci pe un contract foarte bănos. De aceea, Edi nici nu a fost interesat de oferta celor de la Federația Română. Este adevărat că Iordănescu junior nu era prioritatea lui Răzvan Burleanu.

Antrenorul ar vrea să ia o pauză de la antrenatul în România, dezamăgit de cum s-au terminat lucrurile la vicecampioana României. Tehnicianul român a stârnit interesul mai multor echipe, din campioante diferite. Dar o echipă din Golf este gata să facă o mutare decisivă.

O ofertă de nerefuzat pentru Edi Iordănescu. O echipă vrea să îl facă milionar pe fiul „Generalului”

Cota lui Edi Iordănescu a crescut, în ultima perioadă. Antrenorul a luat titlul, sezonul trecut, cu CFR. Apoi a obținut rezultate bune cu FCSB, dar nu a putut continua din cauza lui Gigi Becali. Dar perioada de pauză se apropie de final. Mai ales că Al Fateh, echipă din Arabia Saudită,  îl dorește cu orice preț. Clubul se află pe locul 12 în clasament și s-a despărțit de antrenorul belgian, Yannick Ferrera. Iar românul a devenit favorit.

Pentru a-l convinge, saudiții sunt gata să pună pe masă 1,5 milioane de euro. Ar fi un salariu foarte tentant pentru fiul „Generalului”. Mai mult ca sigur că va fi cea mai tentantă ofertă, din punct de vedere financiar. Iordănescu junior a mai negociat cu Atromitos, dar nu s-a înțeles cu formația elenă. Echipa din Golf ar putea rămâne, însă, fără omul pe care îl dorește. Asta pentru că Iordănescu mai are o variantă foarte bună.

Mirajul Angliei îl atrage pe Edi Iordănescu. Poate să meargă în cel mai spectaculos fotbal de pe continent

Narcis Răducan cunoaște bine situația lui Edi Iordănescu. Fostul fotbalist trecut pe la Steaua și Rapid a dezvăluit că antrenorul român se află în discuții cu o echipă din Championship, liga secundă din Anglia.

Am vorbit cu el. Așteptă un nou angajament. A avut niște discuții de principiu, nimic concret. Eu l-am impulsionat, i-am zis să nu meargă în zona arabă. Poate vrea să ajungă un antrenor cu recunoștință europeană.

Mi-a spus că are niște discuții cu o echipă din Championship, ceea ce m-a bucurat foarte tare. E foarte greu să pătrunzi acolo, dar, dacă s-ar materializa, ar fi fenomenal. E foarte greu să pătrunzi acolo, deși de la distanță ți se pare că e mai simplu.”, a spus Narcis Răducan, într-o intervenție la Digisport.