Un milion de euro pentru Edi Iordănescu! Ce club este dispus să-i “răpească” antrenorul lui CFR Cluj

Gabriel Peneș / 29.05.2021, 22:34
Un milion de euro pentru Edi Iordănescu! Ce club este dispus să-i “răpească” antrenorul lui CFR Cluj

Un milion de euro pentru Edi Iordănescu! Ce club este dispus să-i “răpească” antrenorul lui CFR Cluj. Tehnicianul de 41 de ani a adus al 4-lea titlu consecutiv în Gruia, iar acum are bagajele făcute. Iordănescu a ales să nu mai continue cu echipa campioană. Dar nu duce lispă de oferte, unele fiind extrem de generoase financiar.

Un milion de euro pentru Edi Iordănescu!

E la mare căutare după titlul obținut cu CFR Cluj. Un milion de euro pentru Edi Iordănescu! Antrenorul de 42 de ani a decis să nu continue pe banca tehnică a formației pe care a condus-o spre câștigarea campionatului. De altfel, oficialii clujeni sunt deja în negocieri cu Costel Gâlcă, cel care a adus ultimul titlu de până acum pentru FCSB, în 2015. Dar nici Iordănescu nu duce lipsă de oferte. Playsport v-a informat despre interesul unei forțe din Grecia, AEK Atena, pentru tehnicianul român. Aceeași echipă care și l-ar fi dorit și pe Răzvan Lucescu. Dar cel din urmă a ales să revină la echipa la care a scris istorie, PAOK Salonic. Iar AEK l-a ales, finalmente, pe Vladan Milojevic.

Tot din Grecia și-a manifestat interesul și Atromitos, echipă care a terminat campionatul pe locul 8. Atromitos a mai fost pe lista lui Iordănescu și în 2019, când tehnicianul o antrena pe Gaz Metan Mediaș. O altă destinație posibilă ar fi Belgia. Echipa care-l dorește pe român pe bancă este Antwerp, care și-a securizat în ultima etapă locul pentru ultimul tur preliminar din Europa League. Legenda fotbalului belgian, Frank Vercauteren mai are contract până pe 31 mai și nu va mai continua. Lucru susținut și de jurnaliștii de la nieuwsblad.be.

Un milion de euro pentru Edi Iordănescu
Un milion de euro pentru Edi Iordănescu de la o echipă din Arabia Saudită, în vreme ce Costel Gâlcă e favorit să-l înlocuiască la CFR Cluj

Ce club este dispus să-i “răpească” antrenorul lui CFR Cluj

Tot din Jupiler League mai exista varianta Bruges. Dar Philippe Clement, antrenorul care a condus echipa spre ultimele 3 titluri a „ratat” plecarea în Anglia, la Sheffield United. De asemenea, au existat informații despre interesul unei echipe din Rusia pentru Edi Iordănescu. Mai recent, pentru antrenorul român a venit o ofertă consistentă de la Al-Fayha, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită. Conform gsp.ro, contractul i-ar fi adus acestuia 1 milion de euro pe sezon.

Al-Fayha a promovat în primul eșalon al fotbalului din Arabia Saudită, având 80 de puncte acumulate în 37 de meciuri. Trupa din Al Majma’ah retrogradase în a doua ligă la finalul sezonului 2019/2020, pe care l-a încheiat pe locul 14. Cu toate acestea, Iordănescu a refuzat generoasa ofertă. Se pare că ideea de a antrena în Arabia Saudită nu-i displace, dar el ar prefera o echipă cu pretenții mai mari decât cele ale nou-promovatei Al-Fayha.