Ofertă instant pentru fotbalistul dat afară de Gică Hagi. Unde ar putea ajunge Adi Petre

Ștefănescu Dragoș 16.08.2022, 16:08
Ofertă instant pentru fotbalistul dat afară de Gică Hagi. Unde ar putea ajunge Adi Petre

După ce a adus mai mulți atacanți în această vară, Gică Hagi a decis să renunțe la serviciile lui Adi Petre. Astfel, atacantul se desparte de Farul la doar un an de la sosirea sa la clubul contănțean. La scurt timp, Petre a primit o ofertă de la un club din străinătate.

Adi Petre s-a despărțit de Farul. Atacantul a primit imediat o ofertă de la un club din străinătate

În această vară, Farul i-a transferat pe Denis Alibec și Vlad Morar pentru postul de atacant. În plus, echipa lui Gică Hagi a reușit și să-l împrumute pe Louis Munteanu de la Fiorentina.

În aceste condiții, Gică Hagi a decis să renunțe la serviciile lui Adi Petre (24 de ani). Astfel, aventura atacantului la Farul s-a terminat după numai un an. În sezonul trecut, Petre a avut evoluții bune, el reușind să marcheze 9 goluri în 34 de meciuri.

Conform celor de la sportarad.ro, imediat după despărțirea de Farul, Petre a primit o ofertă de la Wisla Cracovia. Atacantul a refuzat însă oferta formației poloneze care tocmai a retrogradat în eșalonul secund. Adi Petre își dorește să revină în Italia. Acum el așteaptă ca impresarul său să-i găsească un angajament la o echipă din Serie B. Petre a mai jucat în al doilea eșalon din Italia, la formația Cosenza.

Gică Hagi l-a împrumutat pe Louis Munteanu de la Fiorentina

În cursul zilei de luni, Farul a anunțat împrumutul lui Louis Munteanu (20 de ani) pentru un an de zile. Atacantul a fost adus de la Fiorentina.

Pe urmele lui Louis Munteanu se afla și Rapid. Interesul clubului giuleștean pentru tânărul atacant a fost anuțat de jurnaliștii italieni. Se pare însă că Gică Hagi s-a mișcat mai repede și a ajuns la un acord cu Fiorentina, luându-le fața giuleștenilor.

Munteanu a jucat în ultimii doi ani la Fiorentina Primavera. Atacantul a bifat 40 de meciuri în tricoul acestei formații. El a reușit să marcheze 13 goluri și a oferit 4 assist-uri. Totuși, Louis nu a prins niciun meci în tricoul primei echipe a Fiorentinei. Munteanu este cotat la 350.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii repatriați de Gică Hagi în această vară. ”Sunt mai slabi decât erau când au plecat”

Farul a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 0-0, în etapa a cincea din Superliga. Rezultatul este dezamăgitor pentru echipa lui Gică Hagi, având în vedere că formația sibiană este o nou promovată în Superliga.

Legendarul Cornel Dinu a făcut o analiză dură a jocului echipei constănțene. Acesta consideră că jucătorii repatriați de Gică Hagi în această vară sunt într-o formă foarte slabă. Dinu i-a nominalizat pe Romario Benzar, Tudor Băluță și Dragoș Nedelcu.

Au plecat prin străinătate, n-au confirmat nicăieri, se întorc acasă şi sunt mai slabi decât erau când au plecat. Te pune pe gânduri. Dacă joacă fotbal pentru a se remarca, pentru a face performanţă sau joacă fotbal pentru că îi place jocul?

Toţi trei, aceşti jucători intră în categoria mediocritate ca evoluţie. Mă refer la Benzar, Băluţă şi Nedelcu”, a spus Cornel Dinu, la Orange Sport.