Ofertă neașteptată pentru căpitanul Florin Tănase, venită în timpul negocierilor dintre Al Ain și FCSB: „El decide ce vrea!”

Giosanu Catinca 14.06.2021, 18:19
Ofertă neașteptată pentru căpitanul Florin Tănase, venită în timpul negocierilor dintre Al Ain și FCSB: „El decide ce vrea!”

Florin Tănase, golgeterul lui FCSB din sezonul trecut, iar momentul pare că se apropie cu pași repezi. Pentru căpitanul echipei roș-albastre a venit o ofertă neașteptată în timpul negocierilor dintre Al Ain și FCSB. Care este gruparea care vrea să beneficieze cu orice preț de serviciile sale?

Ofertă neașteptată pentru căpitanul Florin Tănase, venită în timpul negocierilor dintre Al Ain și FCSB

Florin Tănase este cel mai bun marcator al acestui sezon din Liga 1, iar după înfrângerea cu CFR de la Cluj, a recunoscut că vrea să plece de la FCSB.

Jucătorul de națională mai are contract un an și a refuzat prelungirea în ultimele luni, tocmai pentru a forța o despărțire în această vară. Victor Becali, cel care deține firma de impresariat care îl reprezintă pe fotbalistul de la FCSB, a transmis că Gigi Becali poate obține suma pe care o dorește în urma transferului mijlocașului ofensiv. Este vorba despre nu mai puțin de 5.000.000 de euro.

Dacă în urmă cu trei săptămâni agentul spunea că nu există nicio ofertă concretă pentru Tănase, acum lucrurile stau cu totul altfel. Mai multe lucruri din Europa și-au manifestat interesul față de internaționalul român.

Florin Tănase a refuzat de două ori propunerea lui Gigi Becali de a-și prelungi contractul
Florin Tănase a refuzat de două ori propunerea lui Gigi Becali de a-și prelungi contractul

„El decide ce vrea!”

Cea mai tentantă propunere a venit din partea lui Al Ain, din Emriatele Arabe Unite, care i-a oferit sportivului un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon. Transferul său este blocat însă de Becali. Afaceristul nu vrea să scadă niciun leu din suma de transfer pe care i-a stabilit-o căpitanului său.

Nu mă grăbesc cu Tănase. Giovanni știe care este treaba, iar eu cu arabii nu stau la prea multe discuții. Ori îmi plătesc cât vreau eu, ori nu batem palma. I-am zis și lui Tănase că îi măresc salariul, dar el decide ce vrea să facă. E treaba lui. Sunt mulțumit de cum a jucat la mine, deși putea și mai mult. Nu sunt disperat să îl vând.”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Contrar afirmațiilor sale, latifundiarul din Pipera a scăzut suma solicitată pentru transferul lui Tănase la 4,5 milioane de euro. Însă din cauză că a fost enervat de gruparea din EAU, a revenit asupra deciziei și a schimbat din nou prețul.

Pe mine mă interesează să vând. Dacă am oferte, vând, dar nu asta e intenția mea. Cu 4 milioane nu-l dau pe Tănase. 4 jumate, cu indulgență. Nu au mai dat niciun semn, să fie sănătoși. Acum le cer cinci. Nu ai vrut atunci, acum costă cinci milioane. Dacă nu au vrut 4 jumate, acum e cinci. Ce să fac?”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.