Ofertă publică din partea DDB pentru acțiunile deținute de Dorin Șerdean la Dinamo. Cât oferă suporterii „câinilor”

Bădulescu Silvian / 16.06.2022, 12:42
Ofertă publică din partea DDB pentru acțiunile deținute de Dorin Șerdean la Dinamo. Cât oferă suporterii „câinilor”
  • Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, alături de reprezentantul Programului DDB, Cătălin Alexandru și Dan Giuraniuc, directorul de marketing al clubului, au participat joi, 16 iunie, la o conferință de presă.
  • În cadrul acesteia, s-a vorbit despre strategiile pe care „câinii” le vor aborda în stagiunea viitoare a Ligii a 2-a;
  • Programul DDB, prin Cătălin Alexandru, un cunoscut suporter dinamovist, a înaintat o ofertă publică pentru pachetul majoritar de acțiuni deținut de Lotus Products Perfect, prin Dorin Șerdean, de aproximativ 72%.

DDB, ofertă oficială pentru pachetul majoritar al clubului

SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează formația proaspăt retrogradată în liga secundă, este deținută, în majoritate, de Lotus Products Perfect, prin reprezentantul Dorin Șerdean. Procentul este de 72,87%.

În cadrul conferinței organizate de Dinamo și DDB în ceea ce privește strategia ce va fi abordată pentru stagiunea viitoare, programul care a pompat sume importante în clubul din „Ștefan cel Mare” a înaintat o ofertă publică pentru pachetul majoritar de acțiuni.

Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Pablo Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea suma”, a transmis Cătălin Alexandru, în cadrul conferinței de presă.

Giuraniuc, Zavaleanu, Alexandru
Dan Giuraniuc, Răzvam Zăvăleanu, Cătălin Alexandru

Dinamo trece printr-o perioadă dificilă. În zilele ce au trecut de la returul barajului cu Universitatea Cluj, implicit a retrogradării, o mare parte a jucătorilor au reziliat contractele.

Dintre aceștia, unii chiar și-au găsit deja angajamente. Gabriel Torje și Vlad Morar au semnat cu Farul Constanța, Mirko Ivanovski a ales Petrolul, pe când de Răzvan Grădinaru s-a scris că urmează să plece în Cipru.

Totuși, există și fotbaliști care doresc să rămână la Dinamo și în Liga a 2-a. Dintre aceștia, Marius Tomozei și Gabriel Moura au confirmat deja că, dacă se găsesc resurse financiare, vor continua în „Groapă”.

Dorin Șerdean a solicitat convocarea AGA

Lotus Perfect Products SRL, societatea care a deține pachetul majoritar de acțiuni din cadrul SC Dinamo 1948 SA (72,8%), s-a adresat RTZ & Partners SPRL în vederea convocării Adunării Generale a Acționarilor. 

În acest sens, acționarii au fost invitați la nominalizări. Fiecare acționar are dreptul să înainteze către administratorul judiciar, alături de un CV, numele celui pe care-l dorește în acest post cheie.

Cum Lotus are majoritate, în AGA fiind hotărâtor procentul acțiunilor deținute, votul lui Dorin Șerdean, reprezentantul societății pe care a inventat-o Ionuț Negoiță pentru a-i plăti datoria lui Nicolae Badea, devine hotărâtor.

Iuliu Mureșan, cel care a dispărut din actualitatea clubului, s-a retras la Cluj. Acesta a evitat să iasă în public de o perioadă bună, chiar și după ce presa a scris că și-a dat demisia este, în continuare, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA.

Astfel, Mureșan semnează în continuare acte și figurează în Registrul Comerțului, la zi, ca persoană împuternicită în funcția de administrator special.