Ofertă surpriză pentru Mutu! Pleacă „Briliantul” în Țara Sfântă?

Olteanu Ștefan / 19.04.2021, 13:19
Ofertă surpriză pentru Mutu! Pleacă „Briliantul” în Țara Sfântă?

În urmă cu câteva zile, PlaySport.ro anunța în exclusivitate că înțelegerea lui Adrian Mutu cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final. Pe numele selecționerului U21 au sosit mai multe oferte din străinătate și Mutu ar putea fi tentat de o nouă provocare. Una dintre propuneri ar fi din partea lui Beitar Jerusalim, formație care este în căutarea unui antrenor pentru sezonul următor.

Ofertă surpriză pentru Mutu! Pleacă „Briliantul” în Țara Sfântă?

Rămas fără contract cu Federația Română de Fotbal, Adrian Mutu este ademenit cu mai multe oferte de la echipe de club. O propunere recentă venită pe numele selecționerului U21 este din Israel. Mai exact de la Beitar Jerusalim, formație care se află în play-out-ul campionatului în acest sezon.
Potrivit jurnaliștilor din Israel, Beitar este în căutarea unui antrenor străin pentru sezonul următor. În acest context, one.co.il anunță că Arian Mutu i-a fost propus clubului Beitar Jerusalim de către un impresar. Pe lângă Mutu, pe lista lui Beitar se mai vehiculează și numele lui Raymond Atwaldf. Cert este că în acest moment, selecționerul U21 al României pare favorit să preia postul respectiv.

Vin ofertele pe numele lui Adrian Mutu, după ce contractul selecționerului U21 a ajuns la final
Vin ofertele pe numele lui Adrian Mutu, după ce contractul selecționerului U21 a ajuns la final

„A avut o carieră impresionantă, dar și controversată.”

În continuare, jurnaliștii de la One i-au făcut o scurtă prezentare lui Adrian Mutu.

Fostul jucător român a avut o carieră deosebit de impresionantă atunci când a jucat la Inter, Juventus, Milano, Chelsea și Fiorentina. Dar a fost, de asemenea, controversat când a fost implicat în tot felul de cazuri.
A fost chiar suspendat de două ori, o dată la 9 luni și o dată la 7 luni, pentru utilizarea de substanțe interzise (cocaină și sibutramină).
În acel moment, el a fost chiar dat afară de la Chelsea și a fost obligat să îi plătească despăgubiri”, scriu israelienii.

Nu a semnat încă o nouă înțelegere cu FRF

Așa cum PlaySport a anunțat în exclusivitate, contractul lui Mutu cu FRF a expirat odată cu eliminarea din grupele Campionatului European U21. Până în acest moment, „Briliantul” nu a semnat o nouă înțelegere pentru banca selecționatei U21.
În schimb, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță anunța recent că Mutu ar putea să rămână în continuare selecționer.
Beitar Ierusalim are 6 titluri de campioană câștigate, 7 Cupe și 2 Supercupe ale Israelului. În acest sezon, formația a ajuns în play-out-ul campionatului, însă este la 12 puncte distanță de locurile retrogradabile.