Oferte surpriză pentru Adrian Șut după ce varianta Trabzonspor a picat. FCSB poate alege dintre două propuneri

Radu Bordei 15.01.2023, 14:17
Oferte surpriză pentru Adrian Șut după ce varianta Trabzonspor a picat. FCSB poate alege dintre două propuneri

FCSB se poate despărți zilele viitoare de un jucător important. Adrian Șut are în continuare oferte și Gigi Becali așteaptă ca cineva să îi ofere banii pe care îi cere pe mijlocaș. 3 milioane de euro este clauza de reziliere a fotbalistului vicecampioanei.

Adrian Șut pe picior de plecare de la FCSB. Două echipe îl urmăresc atent

La FCSB nu este liniște în această perioadă. Vicecampionii l-au adus pe Sorescu, dar lucrurile nu se opresc aici. Fanii se pot aștepta și la plecări. Adrian Șut este unul din cei mai doriți fotbaliști din lotul lui Mihai Pintilii. Gigi Becali a fost gata să îl cedeze celor de la Trabzon, dar turcii nu au plătit suma solicitată de latifundiar. Dar mijlocașul de 23 de ani este în continuare vizat de echipe de pe continent. Rivala lui Trabzon, Basaksehir, ocupanta locului 3 în Turcia, este foarte interesată de fotbalist. Șefii clubului încă mai speră să se apropie de liderul Galatasaray, echipă aflată la 8 puncte diferență. De aceea, turcii sunt pregătiți să investească în întăriri.

Surpriza poate veni din Danemarca, de la FC Copenhaga. Nordicii sunt și ei printre admiratorii lui Șut și cele două părți ar negocia deja trecerea fotbalistului în Danemarca. Copenhaga este o grupare obișnuită cu prezența în cupele europene, inclusiv în Liga Campionilor.

Suntem în discuții, sunt două cluburi interesate de el, dar nu pot confirma nimic. Până nu se decide ceva, sunt doar speculații, a declarat impresarul Florin Vulturar, pentru digisport.ro

Gigi Becali sparge banca pentru transferul lui Juan Bauza! Adrian Mititelu rupe tăcerea despre oferta făcută de FCSB

Juan Bauza, mijlocaș argentinian care a impresionat în prima parte a sezonului pentru FCU Craiova, este dorit în continuare de Gigi Becali la FCSB, iar Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit o nouă ofertă.

Patronul echipei din Bănie susține că Gigi Becali i-a pus pe masă o sumă superioară celei pe care a primit-o pentru Andrea Compagno. Atacantul italian a fost cedat tot la FCSB, în vară, în schimbul impresionantei sume de 1.5 milioane de euro. În ciuda faptului că oferta este cel puțin tentantă, Adrian Mititelu spune că nu îi va da drumul lui Bauza:

Bauza are o ofertă din România. Și sunt întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliştii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat, a declarat Adrian Mititelu.

Pleacă doar în străinătate. Prețul e de 4 milioane de euro

Pentru a lămuri situația jucătorului său, Adrian Mititelu a spus că Bauza va pleca de la FCU Craiova doar dacă în birourile clubului va veni o ofertă de peste 4 milioane de euro. Din nefericire, în această iarnă niciun club din străinătate nu a venit cu vreo propunere oficială:

Afară merge de la 4 milioane în sus, 4-5 milioane sper să iau pe el. În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare, în meciul cu FCSB. Acum, în iarnă, n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el (n.r. de afară), doar mai întreabă despre el, a mai adăugat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe