OFICIAL. Alexandru Mățan, prezentat de Rapid: „Cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Mutu?” Declarație superbă despre atmosfera din Giulești

Robert Zanfir / 09.08.2022, 20:29
OFICIAL. Alexandru Mățan, prezentat de Rapid: „Cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Mutu?” Declarație superbă despre atmosfera din Giulești

Alexandru Mățan (22 de ani) este noul jucător al Rapidului. Fostul mijlocaș de la Farul Constanța a semnat un contract de împrumut, cu posiblitatea unui transfer definitiv. Playsport a anunțat în exclusivitate venirea jucătorului în Giulești.

Alexandru Mățan a fost împrumutat de Rapid de la Columbus Crew până la finalul acestui an. Echipa lui Dan Șucu și a lui Victor Angelescu poate profita de o clauză prin care jucătorul poate fi transferat definitiv. Playsport a anunțat în exclusivitate despre interesul lui Adi Mutu pentru fostul jucător al lui Gică Hagi.

Alexandru Mățan, prezentat de Rapid

Alexandru Mățan a fost prezentat marți de Rapid. Micuțul mijlocaș a declarat că a asistat de pe stadion la ultimul meci al Rapidului, 2-1 cu FC Argeș. Spune că i s-a făcut pielea de găină.

„Sunt foarte bucuros să ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importantă pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România, dacă nu cea mai iubită, și abia aștept să joc și să cunosc acești fani minunați.

Nu am avut o situație foarte bună de când a început campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins și cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Adi Mutu?

Am fost sâmbătă pe Giulești și mi s-a făcut pielea de găină, au niște cântece… Fanii nu se repetă timp de 90 de minute, n-am mai întâlnit așa ceva. Sper să ne susțină pe tot parcursul sezonului și să îi facem fericiți”, a spus Alex Mățan, pentru fcrapid.ro.

Potrivit Digi Sport, Alex Mățan va avea 6000 de euro pe lună garantați de Rapid. Americanii de la Columbus Crew vor completa restul sumei, până la 18 mii de euro pe lună. Dacă va dori să îl transfere definitiv, Rapid va trebui să achite 1 milion de euro în schimbul jucătorului.

10 transferuri pentru Rapid! Urmează și Jefte Betancor?

Prin transferul lui Mățan, Rapid ajunge la 10 transferuri reușite în această vară. Ar putea urma și Jefte Betancor. Playsport a anunțat în exclusivitate că giuleștenii s-au înțeles cu CFR Cluj pentru transferul atacantului.

  • Marko Dugandzic (CFR Cluj)
  • Florin Ștefan (CFR Cluj)
  • Jayson Papeau (Warta Poznan)
  • Andrei Ciobanu (Farul Constanța)
  • Valentin Costache (CFR Cluj)
  • Paul Iacob (Chindia)
  • Damien Dussaut (liber)
  • Alexandru Crivac (Farul Constanța)