OFICIAL: Cagliari a adus un super fotbalist pe postul lui Răzvan Marin, iar românul ar putea fi vândut! Ce echipe stau la pândă

Giosanu Catinca / 03.07.2021, 14:03
OFICIAL: Cagliari a adus un super fotbalist pe postul lui Răzvan Marin, iar românul ar putea fi vândut! Ce echipe stau la pândă

Cagliari a adus un super fotbalist pe postul lui Răzvan Marin. Prin urmare, internaționalul român ar putea fi vândut! Ce echipe stau la pândă?

Cagliari a adus un super fotbalist pe postul lui Răzvan Marin, iar românul ar putea fi vândut!

Răzvan Marin a reușit un prim sezon bun în Serie A. Cu toate acestea, fotbalistul în vârstă de 25 de ani are concurență. Mijlocașul român poate pierde postul de titular la Cagliari în noul sezon. Oficialii italieni au adus un mijlocaș cu 46 selecții în naționala Olandei.

După ce a ratat transferul carierei la Milan, Răzvan Marin poate să-și piardă locul de titular în fața apărării echipei lui Di Francesco. Salvată inextremis de la retrogradare sezonul recent încheiat, Cagliari nu mai vrea să retrăiască emoțiile din sezonul trecut. Gruparea din Sardinia a pregătit o nouă politică de transferuri, acesția urmând a se baza pe jucători cu experiență.

Kevin Strootman, în tricoul celor de la Genoa CFC // Foto : Getty Images
Kevin Strootman, în tricoul celor de la Genoa CFC / Sursa Foto : Getty Images

Ce echipe stau la pândă

Kevin Strootman este noul jucător al echipei la care este legitimat Răzvan Marin. Internaționalul olandez vine în Italia sub formă de împrumut de la Marseille pentru un sezon și este nerăbdător să facă echipă cu Radja Nainggolan, fostul său coleg de la AS Roma.

Decizia clubului Cagliari de a-l aduce pe Strootman i-ar putea influența viitorul lui Răzvan Marin. Fostul fotbalist al lui Ajax a avut un sezon bun și se zvonește ca ar putea fi protagonistul unui super transfer.”, a scris jurnalistul Willem Haak, pe pagina sa de Twitter.

În ceea ce îl privește pe Răzvan Marin, mijlocașul de 25 de ani a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Cagliari în sezonul trecut. Prestațiile sale nu au fost trecute cu vederea. Ba din contră! Românul a reușit să atragă atenția mai multor cluburilor importante. Printre echipele interesate de serviciile lui Răzvan Marin se numără AC Milan și Lyon.L-a mai vrut și Club Brugge.

Cagliari i-a stabilit prețul lui Răzvan Marin

Tânărul fotbalist a ajuns la Cagliari în vara lui 2020, de la Ajax Amsterdam. Transferul s-a efectuat în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Cota mijlocașului român a explodat din momentul transferului. În acest moment, el este cotat de la 15 milioane de euro.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul italian Daniele Longo, de la Calciomercato, cei de la Cagliari le-au transmis omologilor de la Milan prețul pentru care Răzvan Marin poate face trecerea pe ”San Siro”. Este vorba despre nu mai puțin de 18.000.000 de euro.

AC Milan consideră că pretențiile financiare ale celor de la Cagliari sunt exagerate. Totuși, negocierile vor continua și în perioada următoare.