Milioanele pe masă pentru transferul lui Răzvan Marin de la Cagliari! Oferta monstruoasă pregătită pentru mijlocașul român

Ștefănescu Dragoș / 19.06.2021, 17:13
Milioanele pe masă pentru transferul lui Răzvan Marin de la Cagliari! Oferta monstruoasă pregătită pentru mijlocașul român

Răzvan Marin a fost sezonul trecut unul dintre cei mai buni jucători ai lui Cagliari. Prin evoluțiile sale bune mijlocașul român și-a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare în Serie B. Prestațiile lui Răzvan Marin au atras atenția mai multor cluburi mari din Europa.

Milioanele pe masă pentru transferul lui Răzvan Marin de la Cagliari! Oferta monstruoasă pregătită pentru mijlocașul român

Prestațiile foarte bune pe care le-a avut sezonul trecut, l-au impus pe Răzavan Marin în primul 11 al lui Cagliari. Devenit om de bază al sarzilor, jucătorul român a intrat în vizorul unor cluburi puternice din Europa. AC Milan și Olympique Lyon sunt echipele care și-au arătat cel mai mult interesul pentru mijlocașul român.

După ce clubul milanez a demarat deja negocierile în urmă cu câteva zile, a venit rândul lui Lyon să liciteze pentru mijlocașul lui Cagliari. Presa din Italia a dezvăluit faptul că suma cerută de clubul sard pentru transferul lui Răzvan Marin, nu i-a descurajat pe cei de la Olympique Lyon. Astfel, CagliariNews24 a scris că echipa din Hexagon va face o nouă ofertă pentru mijlocașul român.

Cele 18 milioane de euro cerute în schimbul lui Marin nu i-au descurajat pe francezi, care vor încerca să-l transfere cu o nouă ofertă”, scriu italienii.

Se pare că prima ofertă de 15 milioane de euro făcută de francezi a fost refuzată de Cagliari.

Răzvan Marin nu se grăbește

După experiența mai puțin reușită de la Ajax Amsterdam, Răzvan Marin a tras multe învățăminte. Mijlocașul român nu vrea să se grăbească în alegerea următorului club cu care va semna.

A fost un parcurs corect în cariera mea, pas cu pas până acum. Iar per total am reușit un sezon bun, a fost greu la început, nu jucasem la Ajax, dar m-am adaptat, mi-am intrat în ritm după 2-3 luni. A fost un progres continuu, am crescut de la meci la meci. Am învățat tactic foarte mult.

Și fizic mă simt mai puternic, am mai multă încredere, mă simt mult mai bine, mai bine și decât în Belgia. Sunt mult mai sigur pe mine. Doresc să mai joc un an aici, au fost echipe din Serie A și nu numai interesate de mine, dar nu mă grăbesc, mai vreau să fac un sezon foarte bun, să am continuitate”, a declarat Răzvan Marin.

După numai un an la Cagliari, Răzvan Marin a devenit un jucător cheie în angrenajul echipei. El a fost inițial împrumutat de la Ajax Amsterdam, dar italienii l-au transferat definitiv pe mijlocașul român plătind clubului batav suma de 12,5 milioane de euro.

Pentru Răzvan Marin transferul la Olympique Lyon ar fi un mare pas înainte. După ce sezonul trecut s-a luptat cu Cagliari pentru evitarea retrogradării mijlocașul român ar putea evolua cu noua echipă în cupele europene.