OFICIAL | CFR Cluj a obținut cea mai importantă semnătură. Acum, Dan Petrescu are contract până în 2029

Dragos Stefanescu 27.12.2022, 17:00
OFICIAL |  CFR Cluj a obținut cea mai importantă semnătură. Acum, Dan Petrescu are contract până în 2029

Dan Petrescu este principalul artizan al succeselor obținute de CFR Cluj în ultimii ani. Tehnicianul a devenit un garant al succesului în Gruia. În aceste condiții, Neluțu Varga a vrut ca tehnicianul să-și continue munca la CFR o perioadă cât mai lungă de timp. Astfel, în cursul zilei de marți, Dan Petrescu a semnat prelungirea de contract cu formația ardeleană.

Dan Petrescu a semnat prelungirea de contract cu CFR Cluj

CFR Cluj a terminat anul cu o înfrângere pe teren propriu în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 0-1. În ciuda acestui eșec, formația ardeleană se află pe locul doi în Superliga, având 44 de puncte. Cu doar un punct în spatele liderului Farul, CFR rămâne principala favorită la câștigarea titlului.

În aceste condiții, șefii clubului și-au manifestat cu insistență dorința ca Petrescu să continue la cârma echipei cât mai mult timp. Neluțu Varga și tehnicianul au avut mai multe discuții în acest sens și au ajuns rapid la un acord. Potrivit As.ro, în cursul zilei de marți, 27 decembrie, Dan Petrescu a semnat prelungirea de contract și va sta pe banca lui CFR Cluj până în anul 2029.

Dan Petrescu a contribuit din plin la rezultatele excelente obținute de CFR Cluj în ultimii ani. El a devenit un adevărat garant al succesului în Gruia. ”Bursucul” a cucerit cu CFR Cluj patru titluri de campion al României (2018, 2019, 2020 și 2022) și a obținut trei calificări în primăvara europeană.

Dan Petrescu și-a mustrat aspru jucătorii după înfrângerea cu FC Hermannstadt

Dan Petrescu a fost extrem de supărat după înfrângerea suferită de CFR Cluj în fața lui FC Hermannstadt în etapa 21 din Superliga. Tehnicianul a pus eșecul pe seama lipsei de concentrare a juctorilor săi, deoarece aceștia se gândeau deja la vacanță.

Am făcut și eu greșeli, nu trebuia să fac nicio schimbare. A fost un fantastic, care se încheie așa urât. Vacanța va fi altfel decât voiam. E o înfrângere care va rămâne acolo. Nu mai e vacanță dacă pierzi la ultimul meci. I-am certat pentru că nu știam ce făceau acolo, Kolinger nu are voie să ia al doilea galben, Yeboah nu știu ce căuta. E singura zi în care n-am exersat faze fixe, pentru că era prea frig.

Toți erau cu capul în vacanță. După meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat, Dumnezeu ne-a dat ce am meritat. Ei au știut ce să facă, l-au pregătit bine. Felicitări Hermannstadt! Asta era dorința mea, victoria, altceva nu-mi doresc. Doar sănătate!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe