Oficial! Dan Petrescu l-a dat afară pe Chipciu. „Nu e dorit”

Olteanu Ștefan 01.09.2021, 20:19

Capăt de linie penrtu Alex Chipciu la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu l-ar fi anunțat că nu mai e dorit la echipă. Informația a fost confirmată de Giovanni Becali, care îl reprezintă pe jucător. Giovanni s-a ferit să ofere prea multe detalii, însă a lăsat de înțeles că odată cu schimbarea antrenorului s-a încheiat și aventura lui Chipciu la campioana României.

Alex Chipciu nu mai este dorit la CFR Cluj de Dan Petrescu

Sosirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj înseamnă în proporții mari și plecarea lui Chipciu. Până în acest moment fotbalistul nu și-a reziliat contractul, însă Giovanni Becali crede că este exclus ca Alex Chipciu să mai evolueze pentru campioana României.

Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește. Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără.
Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu”, a spus Giovanni Becali, pentru Digi Sport.

Giovanni Becali: „Mai are contract, dar dacă antrenorul nu contează pe el…”

Impresarul spune că nu știe momentan ce se va întâmpla cu viitorul lui Chipciu, însă cert este că a început deja să îi caute o altă echipă:

Ați văzut cu Arlaukis, care a spus că pleacă. Nu știu dacă a fost adus de Marian Copilu, dar jucătorii nu se pot poziționa de o parte.
Chipciu are contract, dar dacă antrenorul nu contează pe tine ce să faci? S-a întâmplat ceva acolo, nu pot spune tot ce știu. Dar, nu se va mai conta pe el.
Nu-l poate obliga nimeni pe Petrescu să se bazeze pe el. Vrem să-i găsim altă echipă, dacă nu, va continua contractul”, a mai spus Giovanni Becali, potrivit sursei citate.

Nu este prima oară când Chipciu are probleme la CFR în acest sezon

Lucrurile au mers prost în Gruia pentru Alex Chipciu încă de la startul acestui sezon. Inițial, el a fost implicat într-un conflict cu Marius Șumudică și a fost exclus din lot. Și atunci Giovanni Becali spunea că există posibilitatea ca fotbalistul să plece la o altă echipă, însă ulterior s-a împăcat cu antrenorul.
Acum, odată cu revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj se pare că Alex Chipciu are noi probleme.
În vârstă de 32 de ani, Chipciu are o cotă de piață de 850.000 de euro, conform Transfermarkt. În acest sezon are un singur gol marcat pentru CFR, în 11 meciuri jucate.
Actuala lui înțelegere cu formația din Gruia expiră în iunie 2022.

Primele declarații oficiale despre planul lui Dan Petrescu. Cum o să arate CFR Cluj în cel mai scurt timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe