OFICIAL. Karim Benzema, prezentat la Al-Ittihad. Primele imagini din Arabia Saudită

Alex Cazacu 06.06.2023, 21:12
OFICIAL. Karim Benzema, prezentat la Al-Ittihad. Primele imagini din Arabia Saudită

Karim Benzema (35 de ani) este noul jucător al celor de la Al-Ittihad. Saudiții au făcut, în urmă cu doar câteva momente, anunțul oficial.

Atacantul francez, care a scris istorie la Real Madrid, a fost adus pe Santiago Bernabeu, în vara lui 2009, de la Olympique Lyon, pentru 35 de milioane de euro.

”Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad”, se arată pe contul de Twitter al lui Al-Ittihad.

Benzema, felicitat de șeic. Primele ipostaze cu francezul de la Al-Ittihad

”Abia aștept să ne vedem în Jeddah”, este primul mesaj al lui Karim Benzema după ce a semnat.

Benzema, deținător al Balonului de Aur, a semnat cu Al Ittihad, echipă antrenată de fostul antrenor de la Tottenham și Wolves, Nuno Espirito Santo.

Fabrizio Romano a anunțat că cele două părți au ajuns la un acord valabil până în 2025. El va avea un salariu uriaș: 100 de milioane de euro pe sezon. Mai mult va câștiga doar Ronaldo, care este plătit cu 200 de milioane de euro anual.

Real Madrid a anunțat printr-un comunicat despărțirea de Benzema

„Real Madrid și căpitanul Karim Benzema au ajuns la un acord pentru a încheia perioadă extraordinară și de neuitat ca jucător la clubul nostru. Real Madrid dorește să își exprime recunoștința și afecțiunea pentru una dintre legendele clubului.

Karim Benzema este deținătorul Balonului de Aur și al premiului UEFA Jucătorul Anului 2022. Premiile au fost acordate după un sezon extraordinar, în special în Champions League. Căpitanul nostru a strălucit în meciuri memorabile și a ajutat-o pe Real Madrid să câștige al 14-lea trofeu european la Paris, fiind cel mai bun marcator al competiției, cu 15 goluri.

Karim Benzema este pe locul cinci în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariții, 647, și este al doilea marcator all-time pentru Real Madrid, cu 353 de goluri. Totodată, este al doilea cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Real Madrid atât în campionat, cât și în Liga Campionilor. Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a reprezentat un exemplu de comportament și de profesionalism și a întruchipat valorile acestui club. Karim Benzema și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul.

Real Madrid este și va fi mereu casa lui Karim Benzema și le urează toate cele bune lui și familiei lui, în noua etapă a vieții. Marți, 6 iunie, un moment de adio pentru Karim Benzema va fi organizat la Real Madrid City, în prezența președintelui Florentino Perez”, se arată în comunicat.

Urmăriți Playsport.ro și pe