OFICIAL | Rapid anunță prima plecare din acest sezon. Giuleștenii s-au despărțit de fotbalistul “invizibil”

Bordei Radu / 23.05.2022, 12:59
OFICIAL | Rapid anunță prima plecare din acest sezon. Giuleștenii s-au despărțit de fotbalistul “invizibil”

Nici nu s-a terminat bine sezonul și Rapid anunță prima plecare de la echipă. Adrian Mutu nu a glumit, vrea să construiască un lot puternic pentru campionatul viitor. „Briliantul” va face curățenie în lot, înainte să aducă jucători noi.

Rapid anunță prima plecare din Giulești. Este un jucător de care fanii au și uitat

Matias Acuna a fost adus în ianuarie, pentru a întări flancul drept. Mai mult, argentinianul era prezentat și ca soluție pentru centrul defensivei. Cu toate acestea, în chiar primul său meci, la înfrângerea cu CSU Craiova, din Bănie, fotbalistul a dezamăgit total. Nu a mai apărut decât într-o partidă, contra celeilalte echipe din Craiova, tot pierdut. Cele 135 de minute disputate de Acuna nu l-au convins pe Mutu și acum șefii clubului l-au lăsat să plece.

Mai mulți fotbaliști vor părăsi echipa, în această vară. Rapid și-a ratat obiectivul de a juca barajul pentru Conference League, așa că Mutu vrea fotbaliști cu care să se bată pentru obiective importante, sezonul viitor. Mai ales că se așteaptă un buget mai mare, în ciuda problemelor cu datoriile care vin din urmă. 

Rapid a pus ochii pe doi jucători de la Farul. ”Perlele” lui Gică Hagi ar putea juca în Giulești din sezonul viitor

După ce omul de afaceri Dan Șucu a preluat jumătate din acțiunile clubului, Rapid va avea cu siguranță altă anvergură în sezonul viitor. Șefii din Giulești au întocmit deja lista de transferuri, iar primele ținte sunt doi jucători de la Farul Constanța. Eduard Radaslăvescu (17 ani) și Constantin Grameni (19 ani) sunt doriți de Rapid, dar giuleștenii vor avea concurență acerbă. Universitatea Craiova și-a manifestat și ea interesul pentru cei doi fotbaliști.

Eduard Radaslăvescu este mijlocaș ofensiv și a impresionat în acest sezon prin câteva execuții de mare rafinament. El joacă și pentru naționala României U20. Constantin Grameni este tot un produs al Academiei lui Gică Hagi, de unde a fost promovat la formația de seniori a Farului. El evoluează tot pe postul de mijlocaș central.

Adrian Mutu așteaptă întăriri importante, mai ales după ce meciul cu Mioveni l-a supărat foarte tare.

Eu de când sunt în fotbal nu am trăit așa ceva, nu este plăcut. Noi din ultimele 6 goluri primite, 3 le-am luat imediat cum am dat gol, ceea ce mă pune pe gânduri. Vom pregăti o analiză, va trebui să luăm decizii la Rapid, sezonul viitor nu se poate așa ceva. Eu nu sunt de acord cu asemenea atitudine, eu vreau Rapidul în play-off, eu vreau să antrenez la nivel înalt. Vreau jucători cu mentalitate, care să stea concentrați tot timpul, a declarat Adrian Mutu