Oficialul FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident de mașină în București! În ce stare se află și ce a declarat

Moldoveanu Camelia / 30.06.2021, 14:11
Oficialul FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident de mașină în București! În ce stare se află și ce a declarat

Vali Argăseală a fost implicat într-un accident de mașină care s-a soldat cu victime. Oficialul FCSB este vinovat pentru incidentul petrecut marți seara, în jurul orei 22:40. Care au fost primele declarații ale fostului arbitru și cum se apără.

Oficialul FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident de mașină în București!

Președinte la FCSB, Vali Argăseală, ar fi cel care a provocat accidentul pentru că nu s-ar fi încadrat corespunzător. Aceasta a intrat în coliziune directă cu o mașină condusă de către un bărbat de 20 de ani. Primul autovehicul, care circula pe aceeași bandă, a fost proiectat într-un alt autovehicul care era oprit la semafor. La volanul celei de-a doua mașini se afla o femeie în vârstă de 24 de ani care a fost transportată la spital cu răni ușoare.

Domnul Argăseală a venit din banda din stânga, care este obligatorie la stânga și a intrat în mine, după care a ricoșat în cele două mașini”, a spus unul dintre șoferi, potrivit știrileprotv.ro.

Se pare că patru mașini ar fi avariate după ce Valeriu Argăseală nu a respectat regulile de circulație. Oficialul FCSB se apără și spune că nu a fost nimic grav.

„A fost un accident, e adevărat, dar nimic grav. Nu m-am speriat, se poate întâmpla un astfel de eveniment. Sunt bine, toată lumea e teafără, iar asta e cel important”, a declarat Valeriu Argăseală pentru ProSport.

Oficialul FCSB compune pentru Ștefan Stan!

Puțini știu că președintele celor de la FCSB are și înclinații artistice. În urmă cu trei ani a publicat un volum de poezii, intitulat „Suflete reci”, care cuprinde aproximativ 40 de poezii pe diverse teme. Acum, Valeriu Argăseală ar putea să se lanseze în muzică. Are o relație specială cu Ștefan Stan, artist care a devenit cunoscut după ce a câștigat „Vocea României”. Artistul și-a dezvăluit intențiile. Nu ar fi o surpriză să-l vedem pe Ștefan Stan cântând o piesă pe versurile președintelui de la FCSB.

Eu cu «tati Argăseală» mă știu foarte bine. Nu știu dacă am voie să spun, sper să nu te superi, tăticule, dacă mă asculți. El compune poezii, dar nu poezii, chestii foarte lungi și foarte mișto, foarte tari. Stăm și le comentăm. Îmi zice «hai, mă, fă și tu o piesă cu ce-ți trimit aici». Îi zic «dacă vreodată am idei legate de ceva anume, din ce-mi trimiți aici, cu mare drag o voi face».

Probabil că o să-i fac o piesă lui nea Vali. E foarte dificil să scrii versuri la o piesă, trebuie să aibă o melodicitate. Ar trebui să-i dau o idee de piesă, iar pe ideea aceea să creeze dânsul”, a declarat Ștefan Stan, conform AS.