Olăroiu visează să antreneze în Europa. ”Aș zice DA imediat”

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 10:05
Olăroiu visează să antreneze în Europa. ”Aș zice DA imediat”

Cosmin Olăroiu este printre cei mai apreciați antrenori din Asia, continent pe care obține trofee de mai bine de 13 ani. A câștigat campionatul Chinei cu Jiangsu Suning, primul din istorie pentru această echipă. Plătit regește în Asia, Oli ar fi tentat să încerce o experiență în fotbalul european. Dar asta doar dacă va primi o ofertă de la o echipă importantă, cu un proiect cât mai bun.

Cosmin Olăroiu cere transferuri pentru a mai rămâne la Jiangsu Suning

„Ce planuri am? Dacă aș primi ceva din Europa care să mă motiveze aș accepta, dar nici nu pot să mă duc undeva unde n-am nicio șansă. Dacă mi se pune pe masă un proiect, unde eu văd posibilitatea de a construi, de a urca echipa, de a realiza ceva pe plan mai lung, aș zice da imediat”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru GSP.

Cosmin Olăroiu a câștigat nu mai puțin de 14 trofee în Asia, cu echipele pe care le-a antrenat: Al Hilal, Al Sadd, Al Ahli Dubai și Jiangsu Suning. Dar a vorbit despre plecarea de la Jiangsu Suning și într-un interviu oferit în urmă cu o săptămână. Antrenorul român a anunțat că vrea mai multe transferuri pentru a se putea lupa cu restul forțelor din China.

„Sunt de trei ani la acest club şi când am venit mi-au promis că mă vor susţine în orice fel pentru a duce echipa în Liga Campionilor. Din nefericire, această susţinere nu a venit niciodată, deloc. Opt jucători care au jucat finala CSL au evoluat şi în primul meci cu Guanghzou când am venit aici. Guangzhou mai are doar doi sau trei jucători în lot care au evoluat atunci. Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân”, spunea Olăroiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe