Olimpiu Moruțan, în război direct cu antrenorul de la Galatasaray. Ce a putut declara internaționalul român. “Nu știu de ce!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.05.2022, 16:45
Olimpiu Moruțan, în război direct cu antrenorul de la Galatasaray. Ce a putut declara internaționalul român. “Nu știu de ce!”

Olimpiu Moruțan a reacționat pentru prima dată de când a intrat în dizgrația antrenorului lui Galatasaray și a fost trecut pe „linie moartă” de acesta. Mijlocașul ofensiv român a oferit un interviu în presa din Turcia în care a spus că nu înțelege de ce nu este folosit mai mult de Domenec Torrent.

Olimpiu Moruțan nu înțelege de ce Domenec Torrent nu mizează mai mult pe serviciile sale

Fotbalistul de 23 de ani a explicat că se pregătește la fel de bine ca în perioada în care la Galatasaray era antrenor Fatih Terim. Atunci, în special la începutul sezonului, Olimpiu Moruțan a fost un jucător de bază la formația Cim Bom și a făcut meciuri bune, atât în campionat, cât și în Europa League.

În schimb, de la înlocuirea „Împăratului” cu spaniolul Domenec Torrent, Olimpiu Moruțan a devenit un jucător marginal la Galata. Iar în ultima perioadă au fost chiar destule meciuri în care acesta nici măcar nu a fost inclus în lot.

Fostul fotbalist de la FCSB a explicat că nu înțelege aceste decizii ale fostului colaborator al lui Pep Guardiola. Dar este nevoit să le accepte, pentru că, până la urmă, antrenorul este cel care își asumă rezultatele.

Cum a aflat despre transferul său la Galatasaray

Totodată, Olimpiu Moruțan a vorbit și despre zvonurile legate de faptul că nu a reușit să se adapteze din cauza faptului că ar fi prea timid. El a infirmat această teorie și a explicat că nu este o persoană închisă, așa cum este perceput în Turcia. Nu în ultimul rând, internaționalul român a dezvăluit și prin ce stări a trecut în zilele premergătoare mutării sale de la FCSB la Galatasaray, care s-a realizat la începutul acestui sezon.

Nu știu de ce nu joc. Am continuat să mă antrenez la fel, poate chiar mai mult, dar antrenorul ia aceste decizii, el este cel responsabil. Eu lucrez la aceeași intensitate, nu am încetat niciodată să fac asta.

Eu comunic cu toată lumea. Poate pare că sunt o persoană închisă, dar nu este așa. Sunt doar o persoană calmă.

Dacă vrei să spun adevărul, citeam în ziare că Galatasaray și Steaua București (n.r. FCSB) vorbeau despre mine, dar nu aveam informații. Cu două zile înainte de transfer, mi s-a spus că voi ajunge la Galatasaray”, a spus Olimpiu Moruțan pentru Ajansspor.

Alexandru Cicâldău, discurs superb la adresa lui Gheorghe Hagi. Interviu emoționant în presa din Turcia