Olimpiu Moruțan, interviu genial după euro-golul cu Craiova. „Am jucat mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.07.2021, 00:23
Olimpiu Moruțan, interviu genial după euro-golul cu Craiova. „Am jucat mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Olimpiu Moruțan, interviu genial după euro-golul cu Craiova. FCSB a făcut spectacol pe Arena Națională cu Universitatea Craiova în etapa a doua a Ligii 1. Jucătorii lui Dinu Todoran s-au impus cu 4-1, iar recitalul a fost dechis de Moruțan. El a marcat un gol senzațional de la aproape 30 de metri și a fost în formă de zile mari și la interviul de după meci.

Olimpiu Moruțan, interviu genial după euro-golul cu Craiova. „Am jucat mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Moruțan a fost criticat în ultima săptămână de Gigi Becali pentru începutul mai slab de sezon. Acum, el a glumit spunând că a jucat intenționat mai slab pentru a-l determina pe patron să mai lase din prețul cerut în schimbul său în cazul unui eventual transfer. S-a vorbit mult în ultima perioada despre interesul lui Galatasaray pentru fotbalistul FCSB-ului.

Știu ce pot, știu în fiecare zi ce fac la antrenament și când vine meciul vreau să dau tot. Poate am început mai prost meciurile astea, dar mă bucur că m-am motivat și azi am făcut un meci bun.

Și dacă nu venea golul, eu tot știam ce trebuie să fac, să dau totul pe tren. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage. Dacă el așa a gândit să mă certe, înseamnă că a făcut foarte bine, criticile m-au ajutat să merg mai departe și să fiu mai bun.

(n.r – despre interesul lui Galatasaray) Nu știu, m-aș bucura foarte tare. Fac și eu o glumă. Am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin, glumesc. Important e că am câștigat, avem un moral foarte bun și trebuie să o ținem tot așa. Vreau să-l felicit pe Cicâldău pentru transfer, îi urez multă baftă”, a spus Olimpiu Moruțan după meci.

Andrei Cordea a făcut un nou meci de senzație

De asemenea, un alt remarcat al acestui meci a fost Andrei Cordea. Fotbalistul venit în această vară de la Clinceni a făcut un meci foarte bun pentru FCSB. După golul cu Shakhter Karagandy, Cordea a marcat și împotriva Universității Craiova. După meci el s-a arătat extrem de entuziasmat de momentul excelent prin care îl traversează în carieră. A rămas însă cu picioarele pe pământ și a explicat că echipa sa mai are mult de muncit, sezonul fiind abia la început.

Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu. Am avut lângă noi mai mulți suporteri decât cu Karagandy și mă bucur că am reușit să câștigăm la trei goluri diferență. După cum am zis, cunoșteam foarte mulți jucători, m-am integrat foarte bine și băieții m-au primit cum nu se putea mai bine. Este o emoție pe care nu pot să o descriu, un sentiment foarte plăcut, mă bucur că am putut să contribui la un gol și să marchez.

Noi suntem la FCSB și trebuie să câștigăm fiecare meci, nu mergem decât să atacăm și să câștigăm. Eu îmi fac treaba cât mai bine, încerc să marchez și să câștig titlul cu această echipă frumoasă. Bancu e un jucător cu experiență, dar nu contează neapărat asta. Cred că s-a văzut concentrarea și mă bucur că azi a greșit și am reușit eu să marchez.

Nu ne putem lua după un meci, mai sunt atâtea meciuri de jucat, trebuie să luăm fiecare meci, iar la final se va vedea ce am făcut bine și ce am făcut rău în acest campionat”, a declarat și Cordea la finalul partidei.