Olimpiu Moruțan, pe radarul lui Inter! „S-au oferit 10 milioane de euro. Vedem ce se va întâmpla. E ca Dybala și Messi!“

Mihai Cheles 20.01.2021, 21:00
Olimpiu Moruțan, pe radarul lui Inter! „S-au oferit 10 milioane de euro. Vedem ce se va întâmpla. E ca Dybala și Messi!“

Nu mai este nici niciun secret faptul că Olimpiu Moruțan se află pe radarul lui Inter. Italienii îl monitorizează de o perioadă lungă de timp și nu este exclus să facă o ofertă concertă celor de la FCSB.

Impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, a acordat un interviu presei din Italia, unde l-a asemănat pe tânărul mijlocaș cu Leo Messi și Paulo Dybala. În plus, a afirmat că Moruțan este cel mai tehnic jucător român de la marele Gheorghe Hagi.

Florin Vulturar a fost intervievat de către site-ul de casă al celor de la Internazionale Milano, FCInterNews.it, despre un eventual transfer în Italia al lui Moruțan. Acesta a recunoscut că printre cluburile interesate de jucător, există și două formații din Italia.

Nu ar fi profesionist să vă spun numele acestor echipe. Inter este un club enorm, cu o istorie fantastică. Orice jucător și-ar dori să joace la Inter. Vă voi da mai multe detalii, dacă unul din cluburi va veni cu o ofertă concretă, a afirmat Vulturar.

Olimpiu Moruțan, pe radarul lui Inter! „S-au oferit 10 milioane de euro”

De asemenea, impresarul jucătorului de la FCSB a reluat și povestea legată de clubul din Emiratele Arabe Unite. Gigi Becali a refuzat oferta celor de la Al-Jazira, de 10 milioane de euro, pentru Moruțan. Omul de afaceri speră să obțină în jur de 15 milioane de euro.

Până acum, am avut oferta de 10 milioane de euro din Emirate, dar patronul a refuzat-o. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, dacă următorul pas al lui Olimpiu este Italia. Ar fi mai mult decât fericit, a completat agentul

Florin Vulturar nu s-a ferit să folosească cuvinte mari la adresa jucătorului său. L-a asemănat ca stil de joc cu doi dintre cei mai mari jucători din lume. În plus, îl consideră cel mai tehnic fotbalist român de la Gheorghe Hagi încoace.

Moruțan este un talent nativ, probabil cel mai tehnic jucător româ de la Hagi până în prezent. Paulo Dybala și Leo Messi sunt modelele lui, probabil că putem asemâna stilul lui de joc cu stilul celor doi jucători, a adăugat Vulturar.

Olimpiu Moruțan nu a jucat niciun meci oficial în anul 2021. S-a accidentat în cantonamentul din Turcia, iar primele etape din Liga 1 l-au găsit în tribune. Fotbalistul va lipsi câteva săptămâni de la antrenamente până se va reface complet.

Olimpiu Moruțan, pe radarul lui Inter!

Cât a plătit Gigi Becali pentru Moruțan

Gigi Becali l-a cumpărat pe Olimpiu Moruțan în vara lui 2018, pentru 700.000 de euro, de la FC Botoșani. Moldovenii au păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Și foarte bine au făcut. Gigi Becali a reușit să mai cumpere 10% de la FC Botoșani, pentru 400.000 de euro.

Astfel, echipa patronată de Valeriu Iftime mai deține doar 10% dintr-o eventuală vânzare a fotbalistului. Ceea ce ar putea însemna, dacă privim declarațiile, un plus de cel puțin un milion de euro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe