S-a stricat prietenia dintre Florin Tănase și Gigi Becali, iar mijlocașul e gata să semneze cu o altă echipă

Marian Cărăvan 19.01.2021, 12:20
S-a stricat prietenia dintre Florin Tănase și Gigi Becali, iar mijlocașul e gata să semneze cu o altă echipă

Gigi Becali nu a reușit să-l convingă pe Florin Tănase să accepte prelungirea contractului cu FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor pare a avea alte planuri. Care, după ce vede, nu corespund cu cele ale patronului FCSB.

Florin Tănase e gata să semneze cu o altă echipă

Încercările lui Gigi Becali de a-l convinge pe Florin Tănase să-și prelungească contractul cu FCSB au fost sortite eșecului. Se pare că nici majorarea salariului nu îl poate determina pe căpitanul roș-albaștrilor să rămână la echipa lui Becali. S-a stricat prietenia dintre Florin Tănase și Gigi Becali.

Lui Tănase i-am propus să semneze un nou contract și să-i mai adaug cinci mii de euro la salariul lunar. A zis «nu, nea Gigi, rămâne așa cum e acum!». Contractul lui mai e valabil încă doi ani de la vară.

Jucătorii nu au dreptul să se supere fiindcă nu le permit să se transfere! Ce, ei nu știau unde veneau? Credeau că-i scot la târg? Nu, au semnat cu un club de fotbal, nu cu un târg! Trebuie să câștigăm campionatul, să mergem în Europa, mai avem și alte obiective, nu doar transferuri”, a spus Gigi Becali. 

Atunci când a semnat cu FCSB, Florin Tănase spera să prindă repede un contract la o echipă din afară.

Adevărul e că atunci când am semnat cu FCSB nu mă așteptam să petrec atâția ani aici, credeam că aveam să fiu transferat în străinătate mai repede, dar nu e nicio problemă, încă sunt tânăr, cred că mai am timp să prind un transfer”, a spus Florin Tănase.

S-a stricat prietenia dintre Florin Tanase și Gigi Becali
S-a stricat prietenia dintre Florin Tanase și Gigi Becali

Florin Tănase, om de bază la FCSB

Pe 8 august 2016, FCSB l-a transferat pe Tănase de la Viitorul pentru suma de 1,5 milioane, jucătorul semnând un contract pe cinci ani cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro.

A debutat la naționala României pe 31 mai 2014, într-un meci contra Albaniei (0–1), intrând la schimb în locul lui Alexandru Maxim în minutul 83 al meciului.

11 goluri în 13 meciuri a marcat Florin Tănase în actualul sezon al Ligii 1. Este, alături de Dennis Man (13 goluri), unul dintre golgheterii campionatului. 17.500 de euro este salariul lunar al fotbalistului.

Născut la data de 30 decembrie 1994, Florin Tănase, un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are o cotă de piață de trei milioane de euro.

Un preț de trei milioane de euro ar fi rezonabil, s-ar putea găsi un club care să plătească atât”, este opinia unui impresar.

Florin Tănase nu are niciun trofeu câștigat cu actuala sa echipă. Poate lua însă campionatul în acest sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe