Oltenii lui Nicolo Napoli, avertizați înaintea duelului cu FC Botoșani. “Să nu facem nuntă după rezultatul cu FCSB!”

Giosanu Catinca / 08.02.2022, 20:17
Oltenii lui Nicolo Napoli, avertizați înaintea duelului cu FC Botoșani. “Să nu facem nuntă după rezultatul cu FCSB!”

Jucătorii lui Nicolo Napoli au primit un avertisment înaintea duelului cu FC Botoșani. Partida dintre cele două rivale se va disputa joi, 10 februarie, iar oficialii își fac griji pentru felul în care vor evolua oltenii.

U Craiova 1948, avertisment primit chiar de la directorul general al formației

Marcel Pușcaș, directorul general al echipei U Craiova 1948, a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre jucătorii lui Nicolo Napoli. Oficialul susține că oltenii sunt în progres după revenirea antrenorului italian în Bănie. Cu toate acestea, el este de părere că partida cu FC Botoșani trebuie tratată și cu mare atenție.

Marcel Pușcaș crede că doar jucătorii lui Nicolo Napoli îi vor putea face pe fanii echipei din Bănie să revină în număr mare din nou pe stadion dacă vor continua seria bună a jocurilor din utimele săptămâni.

”Băieții noștri trebuie să uite cât mai repede meciul cu FCSB”

De asemenea, el a menționat că fotbaliștii din Bănie trebuie să uite de egalul cu FCSB, scor 2-2, deoarece FC Botoșani are capacitatea să învingă orice echipă în acest campionat al Ligii 1.

Gata, meciul cu FCSB a trecut, iar băieții noștri trebuie să îl uite cât mai repede. Acest rezultat trebuie uitat cât mai repede.

Nu trebuie făcută nicio nuntă după meciul cu FCSB, iar noi nu am câștigat nici o finală a Ligii Campionilor. Ne așteaptă o partidă foarte grea în această etapă, iar Botoșani nu joacă meciul cu cuțitul la os. FC Botoșani este o echipă foarte bună a campionatului, cea care are forța să bată pe oricine în Liga 1. Însă, jocul nostru este în creștere, iar meritul este al lui Nicolo Napoli, dar și al băieților că au înțeles că este cazul să schimbe foarte multe lucruri. S-au pregătit foarte bine în această iarnă, iar noi trebuie să începem să urcăm în clasament.”, șa declarat Pușcaș, pentru ProSport.

”Jucătorii îi pot face pe suporteri să revină în număr mare pe stadion”

La final, directorul general al formației U Craiova 1948 a explicat că poartă negocieri pentru aducerea unui fundaș central.

Patronul o să rezolve și problema cu interdicția la transferuri, iar atunci vom aduce un fundaș central. Suntem în negocieri cu câteva nume. Totuși, este bine că jocul nostru a început să se mai lege. Jucătorii îi pot face în acest fel pe suporterii noștri să revină în număr mare pe stadion.

Cu cât ei vor juca mai bine, iar suporterii vor observa că ei dau totul pe teren la fiecare meci, cu atât eu sunt și mai convins că fanii vor reveni în tribune mult mai mulți.”, a spus în încheiere, Marcel Pușcaș.

Confruntarea dintre U Craiova 1948 și FC Botoșani se va disputa joi, 10 februarie, de la ora 17:00. Partida va fi transmită în format LIVE TEXT pe playsport.ro.