Oltenii nu-l iartă pe Mirel Rădoi. Pavel Badea, critici dure la adresa fostului selecționer: „A dărâmat tot”

Dragos Stefanescu 09.12.2022, 16:04
Oltenii nu-l iartă pe Mirel Rădoi. Pavel Badea, critici dure la adresa fostului selecționer: „A dărâmat tot”

Demisia lui Mirel Rădoi a produs multă nemulțumire la Universitatea Craiova. În mod surprinzător, Pavel Badea a lansat câteva acuze dure la adresa antrenorului. Fostul mijlocaș oltean îl susținuse inițial pe Rădoi, însă s-a declarat total dezamăgit de atitudinea acestuia.

Pavel Badea, atac furibund la Mirel Rădoi. ”A început să dărâme și acum fuge”

Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 în fața celor de la FC Argeș în Cupa României și a fost eliminată din competiție. Pe fondul tensiunilor deja existente, Mirel Rădoi și-a dat demisia după finalul partidei.

Plecarea lui Mirel Rădoi a produs un val de nemulțumire în Bănie. Criticile la adresa fostului selecționer nu au contenit, acesta fiind criticat de majoritatea oamenilor din club. În mod surprinzător, Pavel Badea a lansat și el un atac dur la adresa lui Rădoi. Fostul mijlocaș l-a susținut inițial pe Rădoi, însă ulterior a fost extrem de dezamăgit de atitudinea acestuia. Mai mult, Badea susține că fostul selecționer a produs mai întâi dezbinare la Craiova, după care a decis să plece.

Am fost un susținător al lui Mirel Rădoi până la un anumit moment, dar trebuie să te comporți ca un antrenor! Nu poți să te comporți cu lipsă de încredere față de grupul pe care îl conduci, grup pe care tu l-ai acceptat în momentul în care ai venit aici. Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri. Este clar că sunt anumite problemele ce țin de club. Dar tu, ca antrenor, trebuie să rezolvi aceste probleme, dacă vrei să duci echipa la următorul nivel. Vrei să lași totul dărâmat și să pleci? A venit, a început să dărâme și acum fuge. Asta a făcut”, a declarat Pavel Badea, conform Gsp.ro.

Mihai Rotaru anunță schimbări majore la Universitatea Craiova

Simțind perioada delicată prin care trece Universitatea Craiova, Mihai Rotaru vrea să readucă liniștea la clubul său. Omul de afaceri și-a anunțat revenirea în conducerea Craiovei și este gata să facă schimbări majore la nivel administrativ în următoarea perioadă.

Cel puțin pentru perioada următoare trebuie rezolvate problemele. Dacă abordăm politica struțului și așteptăm să se întâmple vreo minune, mai rău ne afundăm. Lucrurile trebuie puse la punct.

E clar că s-au făcut greșeli în această perioadă. Acum suntem într-un moment zero. De aici încolo trebuie să tăiem în carne vie. După Sărbători vor fi schimbări la nivel administrativ.

Vor fi schimbări în toate departamentele și o vom lua de la capăt”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe