Omul-cheie care poate să oprească războiul din Ucraina. Apropiații o rog în genunchi să vorbească cu Vladimir Putin Galerie foto

Moldoveanu Camelia 23.03.2022, 21:07
Omul-cheie care poate să oprească războiul din Ucraina. Apropiații o rog în genunchi să vorbească cu Vladimir Putin Galerie foto

Rușii o imploră să-l convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. Ea pare a fi singura persoană pe care liderul de la Kremlin o ascultă. Reacția disperată a apropiaților.

Vladimir Putin ar putea fi oprit doar de ea

După izbucnirea războiului din Ucraina, presa din lumea întreagă a readus în atenția oamenilor relația dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, o fostă gimnastă de succes din Rusia.

Se vorbește chiar și despre faptul că cei doi ar avea un copil care trăiește în Elveția. Alina Kabaeva ar locui și ea, în  mare parte, alături de moștenitorul lui Vladimir Putin. Locuitorii din Elveția au realizat o petiție publică prin care cer expulzarea familiei liderului de la Kremlin din țara lor, ca răspuns la violențele din Ucraina.

Potrivit corrieredellosport, prietenii Alinei încearcă disperați să o convingă pe fosta gimnastă să vorbească cu liderul de la Kremlin pentru a opri războiul din Ucraina.

Prietenii Alinei se roagă de ea să se întoarcă în Rusia și să-l forțeze pe Putin să oprească războiul. Pare că este singura persoană de care ascultă”, a declarat o sursă anonimă.

Iubita lui Vladimir Putin, reacție după ce FIG a exclus Rusia și Belarus din competițiile internaționale

FIG a luat măsuri împotriva gimnaștilor din Rusia și Belarus, în contextul războiului din Ucraina. Decizia a fost anunțată prin-un comunicat oficial:

FIG a adoptat mai multe măsuri contra Rusiei şi Belarus pe 4 martie. Din data de 7 martie 2022, sportivii şi oficialii ruşi şi belaruşi, inclusiv arbitrii, nu vor mai avea dreptul se a lua parte la competiţii organizate de FIG sau licenţiate de FIG”, a precizat organizaţia.

Direct implicată în această problemă, iubita lui Vladimir Putin a ieșit în presa din Rusia pentru a transmite un mesaj puternic, condamnând decizia FIG.

Cred că nu a existat niciodată o pagină mai rușinoasă în istoria sportului mondial. Conducerea multor organizații sportive internaționale s-a angajat de mult timp în afaceri complet antisportive sub diferite pretexte. Nu s-au îngrijorat și nu au scos din competiție nicio țară care a participat la distrugerea a sute de mii de civili din Iugoslavia, Irak, Libia, Siria, dar oficialii din sport au fost foarte supărați când Rusia a decis să protejeze Donbass și Lugansk de naziști”.

Alina Kabaeva neagă orice acuzație către Rusia

Kabaeva a ținut să scoată în evidență faptul că „ipocrizia oficialilor de top din sport are o istorie lungă”.

Comitetul Olimpic Internațional a luat medaliile câștigate de la sportivii ruși care au participat la Olimpiada de la Soci și i-a descalificat pe viață. Fără nicio dovadă reală! Dar Curtea de Arbitraj pentru Sport i-a achitat pe sportivi și a obligat CIO să returneze medaliile. Una dintre aceste organizații este CIO, WADA (Agenția Mondială Antidoping – nota TASS) și alți acuzatori – și-au cerut scuze sportivilor noștri? Cum ați putut să nu observați că 28 de sportivi au fost achitați în totalitate de către instanță?” spuse Kabaeva.

De menționat este faptul că Alina Kabaeva s-a retras din gimnastică în urma unui răsunător scandal de dopaj în care au fost implicați mai mulți sportivi ruși.

Ați încercat atât de mult să umiliți rușii, ne-ați interzis simbolurile, steagul și imnul. La toate competițiile, sportivii ruși au fost examinați la microscop. Pentru trei molecule care nu afectează nimic, au fost imediat scoși din competiție. Dar încă am câștigat!” „Campion olimpic. – Succesele noastre la următoarele olimpiade au confirmat că sportul rusesc este la un nivel înalt nu din cauza dopajului și excepțiilor terapeutice, ci datorită talentului sportivilor noștri. Rusia a fost, rămâne și va fi o mare putere sportivă – și nu poți face nimic în privința asta”.

Kabaeva a comparat comportamentul conducerii sportului mondial cu utilizarea drogurilor și a dat dovadă, chiar și ea, de o dezinformare uriașă la nivelul Rusiei: „Ipocrizia oficialilor de top din sport este un drog foarte puternic. Afectează foarte mult succesul și calitatea sportului mondial. realizări”.