One man show Marius Șumudică! Antrenorul român a încălcat toate regulile de etichetă la ultimul joc al echipei sale

Bordei Radu / 02.12.2021, 22:25
One man show Marius Șumudică! Antrenorul român a încălcat toate regulile de etichetă la ultimul joc al echipei sale

Marius Șumudică rămâne one man show, în Turcia. Presa și fanii nu se mai satură de antrenorul român. fiecare meci al celor de la Malatyaspor poate aduce o nouă ispravă a fostului tehnician de la CFR. Șumudică a oferit un nou moment savuros, la meciul din Cupa Turciei.

De data aceasta, antrenorul s-a bucurat și de o victorie. În campionat lucrurile nu stau foarte bine, echipa lui Șumi este pe locul 17, loc retrogradabil, cu 13 puncte, la trei puncte distanță de ultimul loc ce asigură salvarea. Victoria din Cupă reprezintă o infuzie de moral pentru jucătorii săi.

Șumudică, one man show în Cupa Turciei. Ipostaza incredibilă în care a fost surprins antrenorul român

Pentru Marius Șumudică, partida cu Akhisarspor, echipă de liga a treia, nu a fost deloc lipsită de emoții. De abia în prelungiri s-au impus jucătorii săi. La finalul celor 90 de minute a fost 0 la 0, dar apoi formația antrnată de fostul rapidist a câștigat cu 3 la 1. Șumudică a fost suspendat și nu a putut să asiste la meci de pe bancă. Așa că a luat loc la lojă, unde a trăit meciul la mare intensitate.

Foarte nervos, antrenorul și-a aprins o țigară chiar după ce jucătorii săi au deschis scorul. Binențeles, televiziunile din Turcia nu puteau rata acest moment și Șumi a devenit viral în Turcia.

Show la meciul cu Galatasaray. Cum s-a manifestat antrenorul român

Marius Șumudică tocmai oferise niște imagini memorabile la partida precedentă, cu Galatasaray. Antrenorul român nu a reușit să termine duelul pe banca tehnică, fiind eliminat în minutele de prelungiri. Nebunia s-a declanșat în minutul 90, când de la margine s-au arătat nu mai puțin de 6 minute de prelungire. Marius Șumudică a început să trăiască meciul la o intensitate și mai ridicată, iar când a văzut că arbitrul întârzie să fluiere finalul, și-a pierdut cumpătul.

În minutul 90+7, Șumudică și-a ieșit din fire și a avut o reacție nervoasă la marginea terenului, intrând chiar și în suprafața de joc. Arbitrul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat direct cartonașul roșu tehnicianului român.

Din fericire pentru Șumudică, Yeni Malatyaspor a reușit să conserve rezultatul de egalitate, 0-0, deși fluierul final s-a auzit în minutul 90+9.
Aflat în tribune alături de suporteri, Marius Șumudică s-a dat în spectacol. A fluturat un steag uriaș al echipei și a luat un suporter pe umeri.

A trecut linia cu doar 20 de centimetri, dar a primit cartonaș roșu. Ne uităm la alte meciuri, alți antrenori trec și ei limita aceasta, însă ei primesc doar cartonaș galben. Șumudică a fost tratat nedrept, a spus secundul lui Marius Șumudică.