Onlyfans e viitorul? Ciudatul caz al lui Key Alves, o superbă sportivă din Brazilia. Galerie FOTO

Giosanu Catinca / 06.07.2022, 09:43

O superbă sportivă din Brazilia a atras atenția tututor cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul personal de Onlyfans. Tânăra a recunoscut că platforma i-a adus o mulțime de bani în conturi. Ea câștigă mai mulți bani prin intermediul acestor platforme decât din volei.

Cum câștigă Key Alves bani din postările în social media

Key Alves joacă volei la Osasco, un club din Sao Paulo. Sportiva de 22 de ani a reușit să se îmbogățească, însă nu din contractul de sportivă profesionistă. Tânăra a mărturisit că a câștigat ”de 50 de ori mai mult” din postările de la Onlyfans decât suma pe care o primește din volei.

Ea a recunoscut că nu prea îi place participe la ședinte foto. Este conștientă însă că lucrurile au evoluat mult în ceea ce privește platformele digitale și crede că trebuie să țină pasul pentru a nu-și dezamăgi fanii.

Lucrurile din afara terenului au început să se dezvolte de curând. Așa că acord și acestui aspect mai multă atenție. Fie că îmi place sau nu, de aici câștig cei mai mulți bani. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Aceasta e realitatea.”, a mărturisit Key Alves, într-un interviu acordat pentru presa braziliană.

”Pe profilul meu nu există nuditate sau ceva de felul acesta”

Frumoasa sportivă a ales să se concentreze mai mult pe platformele digitale după ce a văzut că banii se câștigă mult mai ușor pe această cale. Nu va renunța însă nici la marea sa pasiune. Fococasa blondină va continua să joace volei atât cât îi va permite starea de sănătate.

Ea consideră că nu ar fi putut câștiga atât de mulți bani dacă nu era sportivă, pentru că asta a ajutat la creșterea din social media.

Mă consider o sportivă, un model, un influencer și o femeie de afaceri. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Fotografiile pe care le postez sunt din sesiuni cu fotografi profesioniști, nu există nuditate sau ceva de felul acesta.

Dacă cineva caută astfel de conținut, nu va găsi pe profilul meu. Lucrurile care nu au legătură cu terenul de joc au crescut foarte mult pentru mine, așa că am început să le acord mai multă atenție. Eu sunt sportivă, iar asta a ajutat la creșterea din social media.

Iubesc mai mult voleiul decât să fac fotografii. De aceea nu o să renunț la cariera de sportivă.”, a mai spus Key Alves, conform Marca.