Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep, din nou în actualitate. Ce au putut să spună ziariștii

Catinca Giosanu 24.01.2021, 11:38
Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep, din nou în actualitate. Ce au putut să spună ziariștii

Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep a ajuns din nou pe prima pagina a tabloidelor din străinătate. Ce au putut să spună ziariștii despre jucătoarea de tenis?

Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep, din nou în actualitate

Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep nu mai este de mult un subiect tabu. Recent, jurnaliști spanioli au revenit asupra acestui subiect.

Simona Halep se află la două săptămâni distanță de primul Grand Slam al anului, Australian Open 2021. În contextul în care sportiva de la Constanța se va bate pentru a obține marele trofeu, presa străină a început să facă din nou reportaje despre ea. Mai precis, jurnaliștii spanioli au readus în centrul atentiției operația de mișcorare de sâni pe care a făcut-o jucătoarea de tenis.

Campioana noastră a apelat la ajutorul medicilor esteticieni în 2009. Deși avea doar 17 ani la acel moment, ea a recurs la o operație de micșorare a sânilor. Halep a făcut acest gest din cauză că greutatea bustului o deranja în timpul meciurilor. Deși au încercat, apropiații săi nu au reușit să o oprească de la operație. Zilele trecute, un post de radio din Catalunya a difuzat un reportaj prin care scoate în evidență importanța deciziei sportivei românce.

Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep, din nou în actualitate
Operația de micșorare a sânilor a Simonei Halep, din nou în actualitate

„Dacă nu ar fi făcut operația de micșorare a sânilor…”

Jurnaliștii au pus accent pe faptul că Simona Halep nu putea juca cel mai bun tenis dacă nu și-ar fi făcut operația de micșorare a sânilor. În plus, ei au mai spus că jucătoarea de tenis a refuzat să dea multe explicații cu privire la acest aspect.

Așa cum a mărturisit și Simona, dacă nu ar fi făcut operația de micșorare a sânilor, greutatea bustului ar fi avut un efect negativ asupra spatelui și implicit carierei ei. Înainte de operație, ea nu putea juca cel mai bun tenis și nici nu voia să dea prea multe explicații de ce nu o poate face, ținând cont că era o chestiune personală”, au spus jurnaliștii postului de radio catalan.

De-a lungul carierei sale, Simona Halep a depus mari sacrificii pentru a deveni cea mai bună din lume. Printre acestea se numără și operația estetică de mișcorare a sănilor.

În momentul de față, sportiva se află la Adelaide. Cea de-a doua jucătoare a clasamentului WTA profită că poate merge pe terenul de tenis și se antrenează intens. Spre deosebire de ea, jucătorii cazați la hotelul din Melbourne exersează în camerele de hotel, fiind izolați.

Urmăriți Playsport.ro și pe