Cine este jucătoarea de tenis, care a ironizat vaccinul anti-covid pe rețelele de socializare

Mihai Cheles 19.01.2021, 18:13
Cine este jucătoarea de tenis, care a ironizat vaccinul anti-covid pe rețelele de socializare

În lumina ultimelor evenimente întâmplate în circuitul WTA, legat de introducerea mai multor jucători și jucătoare în carantină, la Melbourne, din pricina coronavirusului, rusoaica Vitalia Diatchenko face haz de necaz pe rețelele de socializare.

Jucătoarea de tenis s-a amuzat copios de o fotografie apărută în mediul online, așa că a ținut să o împărtășească și cu prietenii de pe Instagram. Este vorba despre un pamflet privind vaccinul anti-Covid-19 rusesc. De fapt, ea sugerează că cel mai bun antidot pentru ruși este…alcoolul.

Cine este Vitalia Diatchenko?

Vitalia Diatchenko (30 de ani) este cunoscută drept una dintre frumoasele circuitului WTA. Sportiva face ravagii pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram, rusoaica are peste 50.000 de urmăritori.

După cum se poate observa și-n fotografii, sportiva pare mai interesată să trăiască viața la maximum, decât să-și cultive cariera de jucătoare profesionistă. A adunat, până-n acest moment, numai din premii, peste 1,2 milioane de dolari.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8)

Are un singur turneu WTA câștigat, din șapte finale

Sportiva nu a reușit performanțe foarte mari pe terenul de joc, iar în prezent se află pe locul 126 WTA. Cel mai bun loc ocupat de ea este locul 71, în noiembrie 2014. Are șapte finale WTA jucate, din care câștigat una singură. S-a impus la Openul Tashkentului, în Uzbekistan, în fața Eleni Daniilidou, în 2011, scor 6-4, 6-3.

Până la 21 de ani, adunase cinci finale de WTA, apoi ceva s-a schimbat în viața ei, iar reușite au început să lipsească cu desăvârșire. În turneele de Mare Șlem nu a depășit niciodată turul trei. Sportiva care a ironizat vaccinul Covid-19, nu este calificată pe tabloul de simplu al turneului de Mare Șlem de la Melbourne, care va debuta în câteva săptămâni.

Situația de la Openul Australiei

Până la această oră, sunt 72 de sportivi carantinați forțat de către autoritățile australiene. Aceștia sunt considerați contacți direcți ai unor persoane depistate pozitiv cu COVID-19.

În trei avioane ajunse la Melbourne, dinspre Abu Dhabi, Doha și Los Angeles, au fost descoperite persoane pozitive. Din acest motiv,  toată lumea a fost carantinată forțat timp de 14 zile. Nu au voie să iasă nici măcar pe terenul de antrenament.

Ceilalți sportivi care vor concura la Melbourne, sunt carantinați în baza de pregătire, însă au acces controlat la terenurile de antrenamente, fapt ce a produs extrem de multă nemulțumire în rândul sportivilor considerați contacți direcți.

De asemenea, organizatorii i-au rugat pe sportivi să nu mai posteze pe rețelele de socializare poze sau filmări din timpul antrenamentelor afară, pentru a crea și mai multă tensiune în rândul sportivilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe