Oprița a răbufnit la finalul meciului cu Slatina! Le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor de la Steaua: „Să facă altceva!”

Robert Zanfir / 15.08.2022, 16:51
Oprița a răbufnit la finalul meciului cu Slatina! Le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor de la Steaua: „Să facă altceva!”

Daniel Oprița (41 de ani) a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei din etapa a 2-a din Liga 2. Steaua a câștigat cu 2-1 pe terenul lui CSM Slatina, dar atitudinea jucătorilor l-a nemulțumit pe antrenor.

Adi Popa a marcat golul începutului de sezon din Liga 2. Mijlocașul a șutat imparabil, pentru prima reușită a meciului câștigat de „militari” la Slatina. Pentru Steaua a mai marcat Chipirliu, în minutul 24, în timp ce golul gazdelor a fost marcat de Doman 73.

Oprița a răbufnit la finalul meciului cu Slatina

În urma victorie, CSA a acumulat 4 puncte și a urcat pe locul 6. Calificarea în play-off nu o va ajuta pe Steaua nici în acest sezon. „Militarii” nu vor avea drept de promovare, prilej pentru Gabi Balint să le ceară socoteală șefilor clubului. Mai mult, suporterii au declanșat un adevărat război la adresa oficialilor.

Într-o poziție inconfortabilă, Daniel Oprița încercă să își țină jucătorii în priză. Antrenorul s-a declarat extrem de nemulțumit de atitudinea acestora, din finalul partidei de la Slatina.

„Trebuia să intrăm concentrați, să mai dăm două-trei goluri. Această atitudine de relaxare nu pot să o înțeleg. La cum a jucat cu noi 60 de minute, Slatina a merita cel puțin un punct.

Nu a fost vorba de căldură, la mine nu merge așa. Dacă nu vor să înțeleagă, să facă altceva. Să meargă să joace un meci pe săptămână, fără căldură. Le mulțumesc pentru finalul acesta de joc.

Am rămas în 10 oameni, a fost un hazard. Trebuie să jucăm și pe temperaturile astea. Această atitudine mă nemulțumește. În afară de cele trei puncte sunt nemulțumit. Ei trebuie să joace fotbal, de asta sunt plătiți. Alibiurile astea cu motivatul nu merg”, a izbucnit Daniel Oprița.

Adi Popa a dat un gol frumos până în minutul 30. S-a terminat meciul pentru noi în minutul 30. Sper să înveșe din lucrurile astea. Am luat foarte multe cartonașe. Toate meciurile vor fi grele. Îi felicit pe cei de la Slatina pentru atitudine. Trebuie să avem și noi atitudinea asta,
Daniel Oprița

Gabi Balint cere explicații pentru dezastrul de la CSA Steaua

Gabi Balint (59 de ani) și-a ieșit din minți după ce a aflat că Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon competițional.

„Sunt la fel de decepționat ca toți suporterii Stelei. Am așteptat un răspuns. Din păcate, vorbesc mai mult în numele lor decât ei, mă gândeam să renunț să mai discut despre clubul Steaua.

Cred că s-a dorit renașterea CSA Steaua, nu din cauza lui Gigi Becali. Sunt niște procese în derulare și asta creează o situație incertă la club. Nu vine nimeni să se asocieze, să aducă bani, atât timp cât sunt procesele respective.

Știu că ministrul Apărării își dorește mult. S-ar putea să vină altul și să fie luat totul de la capăt, nu știm dacă îi place fotbalul. Sunt multe lucruri care se întâmplă.

Sunt sigur că suporterii rămân lângă Steaua, dar sunt sigur că o să conteste conducerea clubului, încă de la primul meci. Dar suporterii au stat lângă echipă și în Liga 4.

Nu e normal ca jucătorii să simtă că joacă meciuri amicale. Ce să le spună antrenorul? Eu aștept să iasă cineva de la club și să spună care sunt problemele, de ce nu s-a găsit o soluție. E o lipsă de asumare din partea clubului, o lipsă de comunicare. Birocrația e mare la noi!”, a transmis Gabi Balint, în direct la Digi Sport.

Pentru Steaua urmează meciul cu Miercurea Ciuc, programat pe 23 august, de la 19:00. Derby-ul cu Dinamo se va juca peste alte trei etape.